ANNONSE
Green Friday Weekend

Swat 4 (PC)

Swat 4 (PC)
  • Denne aldersmerkingen gjelder når voldsskildringen (eller skildring av seksuell aktivitet) når et nivå som likner det man forventer seg i virkeligheten. Ungdommer i denne aldersgruppen bør også være i stand til å kunne håndtere et mer ekstremt stygt språk, se bruk av tobakk og narkotika samt skildringer av kriminell aktivitet.
  • Online Game.
Tips en venn

Tips en venn

49 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Her er den fjerde utgaven av SWAT – spillet hvor du kan prøve deg som gruppeleder i et vaskeekte SWAT team (Special Weapons And Tactics)! Spillet er basert på ekte SWAT taktikk og trening har en sentral rolle. Du må utøve taktisk besluttsomhet og det kreves at du behersker alle autentiske våpen og utstyr som politiet stiller til rådighet. Grensesnittet er sterkt forbedret, og kommer i to versjoner – for de som ikke har spilt SWAT tidligere, og for eksperter!

Kategori: Action, Strategi, Online game, FPS  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2010-04-23  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Product number: 3004166300  Leverandør: 2K Boston 
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

Les fullstendige forsikringsvilkår

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »