Starcraft II: Heart of the Swarm (PC-Mac)

Starcraft II: Heart of the Swarm
  • Denne aldersmerkingen gjelder når voldsskildringen (eller skildring av seksuell aktivitet) når et nivå som likner det man forventer seg i virkeligheten. Ungdommer i denne aldersgruppen bør også være i stand til å kunne håndtere et mer ekstremt stygt språk, se bruk av tobakk og narkotika samt skildringer av kriminell aktivitet.
Tips en venn

-10%

179 kr
Ord. pris 199 kr
Del opp betalingen 46/mnd
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Frakt: 39 kr


Kategori: Strategi Utvidelsespakke: Ja
Utgivelsesdato: 2013-03-12 Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager
Product number: 3011319404 Leverandør: Blizzard Entertainment
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 16 Gjennomsnittsvurdering: 3,8
56%
12%
6%
6%
19%

Mest hjelpsomme positive anmeldelsen

Espen

Når kommer beta keys??

Vs.

Mest hjelpsomme kritiske anmeldelsen

Per Christian

Virker ikke som de vet. Sendte en mail og spurte og fikk dette til svar: "Vi har ikke fått informasjon om når betakey er tilgjengelig, vi oppdaterer våre nettsider så snart vi vet mer om dette."
Spurte også på chat, og da skulle man visst få den innen 24 timer etter bestilling. Viste da til mailen jeg fikk tidligere i dag, og fikk da beskjed om å sende en e-post til, for vedkommende hadde ikke tilgang til denne informasjonen. Er vel snart på tide å kansellere ordren, og bestille et annet sted, platekompaniet foreksempel.

RTS spill i toppklasse og et av de mest populære e-sport spillene der ute. For min del har jeg vært opptatt av kampanje delen siden starcraft 1 og BW. Her er det selvfølgelig typiske klisjeer som f.eks umulig kjærlighet, men som heldigvis ikke blir lagt så mye vekt på, men legger til en grei undertone for Kerrigans hevn. Cinematics'ene er som vanlig av svært høy blizzard kvalitet og fører storyen veldig bra. Noen brett blir litt vel generiske til tider, men du får et godt innblikk i de forskjellige enhetene til hver rase. Eneste som er synd er at en Queen kan ikke "spawne" larva i campaign, som du da kan gjøre i MP.

MP har jeg ikke spilt så ofte siden WOL, ble lei all cheesinga også ble det litt for fast paced for min smak da spillet ble mer micro intenst. Det er slikt med alle esport spill, at du "må" se hvordan andre spiller, og lese taktikker for å bli en bedre spiller. Å lære spill på egenhånd disse dager går for tregt. Kom ikke lengre enn Gold league i 1v1 og platnium i 2v2 og 3v3.

Jeg kjøpte collector edition da den hadde release, anbefaler å lete etter den siden pakken inneholder mye goodies og kult ingame-søppel

Noen som har fått key? for denne tirsdagen ?!

når kommer beta keyene ut?

Betakeyene blir sendt ut hver tirsdag, så man må vente til første tirsdag før man får det.

Bestilte på en fredag, fikk betakey på tirsdag.

Bestilte ett eksemplar 16/11, og fikk beta noen få dager senere, bestilte ett eksemplar til den 21/11, men har enda ikke mottatt noe selv etter at kundeservice har sagt at den skal komme "i løpet av få dager", eller "i dag", uten at jeg har mottatt noe.

Ingen beta enda.

Virker ikke som de vet. Sendte en mail og spurte og fikk dette til svar: "Vi har ikke fått informasjon om når betakey er tilgjengelig, vi oppdaterer våre nettsider så snart vi vet mer om dette."
Spurte også på chat, og da skulle man visst få den innen 24 timer etter bestilling. Viste da til mailen jeg fikk tidligere i dag, og fikk da beskjed om å sende en e-post til, for vedkommende hadde ikke tilgang til denne informasjonen. Er vel snart på tide å kansellere ordren, og bestille et annet sted, platekompaniet foreksempel.

En kamerat av meg bestilte på platekompaniet og han fikk beta-key øyeblikkelig han betalte. Bestilte her d.17. og har enda ikke mottatt beta key enda. Her kan dere gjøre bedre cdon!

Når får man beta?????????????????????????????????????????????????????????????????

Når kommer beta keys??

Bestilit, håper jeg får beta kjapt

Får man beta key fortløpende?

Andmelses oppe når det ikke kommer før om flere månder? Tullete

når kommer det ?

aaaaaaaaaaaaaaaa gleder meg har runnet wings of leberty 6 ganger og kan nesten ikke vente til heart og legacy aaaaaaaaaaaaaaaa:DDDDDDDDDDD

Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 181/måned - 3 måned, 0% rente (245 kr etableringsgebyr, 39 kr fakturagebyr)
  • 118/måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 39 kr fakturagebyr)
  • 79/måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 39 kr fakturagebyr)
  • 46/måned - 36 måned, 14.95% rente (395 kr etableringsgebyr, 39 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »