ANNONSE

Settlers V (5) Complete Edition (PC)

Settlers V (5) Complete Edition (PC)
 • Videospill som viser noe mer utførlig beskrevet vold som blir utøvd mot fantasifigurer og/eller ikke utførlig beskrevet vold som utøves mot menneskelignende figurer eller lett gjenkjennelige dyr, samt videospill som viser noe mer utførlig beskrevet nakenhet, havner i denne kategorien. Eventuelt stygt språk må være mildt, og ikke inneholde seksuelle skjellsord.
Tips en venn

Tips en venn

99 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

The Settlers: Heritage of Kings er fortsettelsen i den meget populære Settlers-serien, nå også med 3D grafikk i det velkjente og sterkt vanedannende gameplay som vi kjenner det. Spilleren blir introdusert til en verden i middelalderen og blir budt på et gameplay som er en miks av strategi og rollespill. Et fullt funksjonelt samfunn skal settes på benene, nye oppdagelser skal gjøres og fienden skal holdes på avstand.

 • En omfattende enkeltspiller kampanje: 20 oppdrag hvor spilleren skal skape seg sitt eget rike og forsøke å erobre 7 andre riker og finne igjen kraftens atmosfære. Flerspiller er også mulig.
 • Høyteknologisk grafikk motor: Spillet benytter Criterion's RenderWare teknologi for å gi deg den peneste 3D grafikk du har sett i et RTS spill.
 • Dynamske væreffekter og årstider som har en direkte innflytelse på spillets gameplay: Enheter beveger seg langsommere i snøen, sjøer og elver og kan når de fryser plutselig forvandles til ubrukelige menn.
 • Et levende miljø: En lang rekke dyr og planter gir spillet enda mer liv og detaljer.
 • Ekspert konsept utvikling av RTS legenden Bruce Milligan: Den respekterte RTS guru Bruce Milligan har hjulpet til med utviklingen av spillet.
 • Ta kontroll over mer enn 70 forskjellige typer intelligente karakterer:
 • Hver karakter har sine egne fordeler, egenskaper og ulemper.
 • Spilleren kan handle med materialer, ting og viten hos andre kjøpmenn.
 • Gjør viktige teknologiske oppdagelser ved å investere i forskere, lærere og alkymister.
 • Et spennende kampsystem med oppgraderbare rollespillselementer som inkluderer utvidede egenskaper, våpen og teknologi.
Kategori: Strategi  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2008-08-08  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Product number: 3010498649  Leverandør: BlueByte 
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »