ANNONSE
 Handle for 800 kr – få fri frakt*           Kjøp nå - betal i juli           Sommersalg
Sommersalg

Nintendogs + Cats: Golden Retriever (Nintendo 3DS)

Nintendogs + Cats: Golden Retriever (Nintendo 3DS)
  • Innholdet i spill som har fått denne aldersmerkingen antas å passe alle aldersgrupper. En del vold i en komisk kontekst (den type tegneserievold som man finner i Snurre Sprett Tom & Jerry) er akseptabelt. Barnet bør ikke kunne forbinde figuren på skjermen med figurer i virkeligheten, de bør helt og holdent være fantasifigurer. Spillet bør ikke inneholde noen lyder eller bilder som kan skremme småbarn.Stygt språk bør ikke forekomme, og det bør heller ikke forekomme scener som inneholder nakenhet eller som på annen måte henspiller på seksuell aktivitet.
Tips en venn

Tips en venn

299 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

nintendogs-valpene er tilbake i håndflaten din til Nintendo 3DS, og nå er valpene enda søtere og mer uttrykksfulle enn noensinne tidligere. Og for første gang er kattunger med på moroa. Gleden fra det originale nintendogs vender tilbake med en rekke forskjellige raser å velge mellom, en rekke pyntesaker og leketøy til både valpene og kattungene dine samt evnen til å la vapene og kattungene trene og konkurrere i forskjellige utfordringer og aktiviteter. nintendogs + cats benytter det innebygde Nintendo 3DS-kameraet og ansiktsgjenkjenning, noe som lar valpene og kattungene dine reagere til de faktiske bevegelsene dine, herme etter deg når du skakker på hodet og hoppe opp til skjermen for å slikke deg når du holder hodet nært.

  • nintendogs + cats kommer i tre forskjellige versjoner, og alle inneholder forskjellige raser å velge mellom. Hver eneste valp og kattunge har unike farger, former og personligheter. Dyrene i nintendogs ser mykere, mer kosete og uttrykksfull enn noensinne i ekte 3D. De nydelige valpene og kattungene reagerer på deg, berøringen din og stemmen din via det innebygde kameraet, pekeskjermen og mikrofonen. Ansiktsgjenkjenningen til Nintendo 3DS lar til og med valpene kjenne igjen eierne sine, noe som vil si at de løper bort til deg når du starter spillet, men vil kanskje bjeffe og bli nervøse når andre enn deg spiller.
  • Du kan ta bilder av valpene og kattungene dine ved å enkelt og greit trykke på kameraikonet på skjermen. Bildet kan du lagre i albumet ditt og dele med venner. Via StreetPass-funksjonen kan du bytte Mii-karakterer, valper og kattunger samt presanger med andre spillere som du går forbi på gaten mens konsollen er i Sleep Mode. Med SpotPass vil spillet automatisk sjekke online når det oppdager et trådløst nettverk i nærheten og laste ned nytt innhold til spillet slik som Mii-karakterer og pyntegjenstander.
  • Takket være Augmented Reality-funksjonen til Nintendo 3DS kan du se valpen din leke på stuebordet eller sitte i håndflaten din. Du kan gå på tur med valpen din og telle skrittene dine med den innebygde skrittelleren til Nintendo 3DS når du har spillet i og konsollen i Sleep Mode. Journal-funksjonen holder orden på de daglige aktivitetene dine i spillet. Du kan se hvilke andre spillere du har møtt via StreetPass, sjekke dataen i skrittelleren og mye mer.
Kategori: Barn, Nintendo 3DS  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2011-03-25  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Product number: 3013668145  Leverandør: Nintendo 
Antall anmeldelser: 1 Gjennomsnittsvurdering: 4
0%
100%
0%
0%
0%

Helt OK, litt kjedeligere enn forgjengeren.

Forsikringsvilkår

Les fullstendige forsikringsvilkår

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »