ANNONSE

New Super Mario Bros (Nintendo Wii)

New Super Mario Bros (Nintendo Wii)
Tips en venn

Tips en venn

469 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Utviklerne hos Nintendo har lenge drømt om å skape et Super Mario Bros. spill hvor man kan spille flere samtidig. Wii-konsollen gjør endelig denne drømmen til virkelighet. Nå kan du navigere de sidescrollene nivåene alene som tidligere eller invitere opp til tre venner å bli med samtidig på det samme nivået når og hvor som helst i spillet for konkurranse eller samarbeid. Med flerspillermodiet er det nyeste spillet i den mest populære spillserien noensinne designet for å gi deg nok en ny type med familieunderholdning som lar deg utfordre venner i hektisk Super Mario Bros-moro.


New Super Mario Bros. Wii tilbyr en kombinasjon av samarbeid og konkurranse. Spillere kan velge om de vil plukke hverandre opp for å redde dem fra fare eller kaste dem inn i løvens hule.
Som spillbare karakterer finner vi Mario, Luigi og to Toards, mens mange andre karakterer fra Mushroom Kingdom vil dukke opp gjennom spillet. Du kan til og med ri på forskjellige Yoshi og bruke deres tunger til å svelge fiender - eller medspillerne!
I noen områder kan du bruke bevegelseskontrollen til Wii Remote. Den første spilleren som når en dumpehuske kan bruke den til å skyte venner opp til en plattform som svever høyt i luften - for så å vippe den litt feil bare for å plage de andre spillerne.
Blant nye gjenstander i spillet finner vi propelldrakten som skyter deg høyt opp i himmelen når du rister på Wii Remote, samt Marios nye evne som transformerer ham til Penguin Mario.
På slutten av hvert nivå når man spiller flere sammen vil alle deltagerne bli rangert alt ettersom hvor mange mynter de samlet og hvor mange fiender de beseiret.

 

Kategori: Action, Eventyr, Barn, Platform  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2009-11-23  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Product number: 3007017052  Leverandør:  
Antall anmeldelser: 9 Gjennomsnittsvurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

New Super Mario Bros Wii er et flott spill i beste Mario-ånd. Det fører videre alle de klassiske elementene samtidig som det tilføres nye. Har man spilt et Mario-spill før og likt det er dette et trygt og godt kjøp.

veldig gøyt spill:)

Hei jeg har spilt dette spilet med en venn og det er rå kul! prøv det selv! ♥ Hilsen Dina ♥

FANTASTISK FANTASTISK FANTASTISK!!! AVHENGIG GØYESTE MARIO SPILLET EVER!!!! :) BOBBLECRUZER! :)

Morsomt spill, masse underholdning!

første gangen jeg og vennene mine spillte dette spillet holdte vi på å flire oss i hjel det er sååå artig ^^

dette spillet ser jævlig kult ut jeg har det samma spillet til nintendo ds men dette spillet ser kulere ut!

Dette er kanskje det beste super mario spillet som noen gang er laget, sammen med galaxy selfølgelig, gleder meg til galaxy 2 kommer, det er sikkert dødsrått

dette spillet rocker!

Forsikringsvilkår

Les fullstendige forsikringsvilkår

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »