Max Payne 3 (PS3)

Max Payne 3 (PS3)
  • ldersmerkingen for voksne gjelder når volden når et nivå som gjør det til en skildring av grov vold og/eller inneholder innslag av visse typer vold. Grov vold er vanskeligst å definere, siden det i mange tilfeller vil dreie seg om subjektive oppfatninger, men kan generelt sett defineres som voldsskildringer som kan få seeren til å føle avsmak.
  • Online Game.
Tips en venn

Tips en venn

149 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Ta med din gjeng fra Max Payne 3 til GTA V" Rockstars social club system gir deg og dine venner muligheten å ta kampen videre til GTA V
Forhåndsbestillingstilbud!
Hvis du forhåndsbestiller Max Payne 3 hos CDON.COM får du Nordic Edition som inneholder "Cemetery Multiplayer Map"
Den siste vileplassen for Max unge kone og datter representerer den tragiske fortiden som Max ikke kan glemme. Med en kjølig New York skyline, snikskytterposisjoner blant monumentene, gravsteiner som kan knuses, runde kamparenaer i en fin hage og et truende mausoleum gjør kirkegården til et passende hjem for dine fiender.

Den prisbelønte Max Payne franchisen setter spilleren i rollen som Max Payne, en hardkokt New York-detektiv med en forkjærlighet for vold,Max gir seg ut for å hevne dødsfallet til sin familie. Den nyeste installment leverer flere av de klassiske elementene og hyper-intens handling som fans har kommet til å elske, mens du flytter historien om Max i en ny retning. Siden han forlot NYPD og New York bak seg, har Max har gått fra ille til verre. Lurt og langt fra hjemmet, Max er nå fanget i en by full av vold og blodsutgytelse,han må bruke sine våpen og instinkter i et desperat søk etter sannheten, og en vei ut.

Kategori: Limited  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2012-05-18  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Product number: 3007024695  Leverandør: Rockstar Vancouver 
Antall anmeldelser: 3 Gjennomsnittsvurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Er veldig bra, kjempe spill. god grafikk + kjempe gameplay.... bedre enn GTA IV

Boner alert!

DETTE BLIR BRA! R* <3