Luigis Mansion 2 (Nintendo 3DS)

Luigis Mansion 2 (Nintendo 3DS)
Tips en venn

Tips en venn

-12%

349 kr
Ord. pris 399 kr
Del opp betalingen 52 kr/mnd

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Frakt: 39 kr

Luigi er atter en gang ute på oppdrag for å fjerne en horde standhaftige spøkelser fra noen uhyggelige herregårder. Bevæpnet med sin fortrolige Poltergust, en spøkelsessugende støvsuger, spiller Marios bror for en gangs skyld hovedrollen og går på kuldegysende spøkelsesjakt.

Nå holder det ikke å bare lyse på spøkelsene for å lamme dem! Nå må du nemlig aktivere en strobe-funksjon og utløse den for å lamme spøkelsene innen de kan suges opp med Poltergust.

Forskjellige spøkelser hjemsøker de forskjellige herregårdene. Luigi må finne ut hvordan han kan bekjempe hver eneste en og finne skjulte hemmeligheter for å låse opp nye områder og skattekister. Disse nye elementene tilfører spillet mer variasjon og nye pusle-dimensjoner.
Kategori: Eventyr, Familie  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2013-03-28  Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager 
Product number: 3014648976  Leverandør:  
Antall anmeldelser: 2 Gjennomsnittsvurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Her er oppfølgeren til Luigi's Mansion, som kom ut sammen med Gamecube da den ble lansert i 2001, så dette er mildt sagt et etterlengtet spill.
Mye har forandret seg siden det første spillet, istedenfor et stort herskapshus så skal Luigi denne gangen utforske 5 forskjellige bygninger, fulle av spøkelser.

Her er det så mye kreativitet og glimrende spilldesign at man ikke kan unngå å smile mens man spiller, det er også en solid dose med humor i spillet. Spillet er også mye lenger enn det første, og mange vil nok bruke minst 15 timer på å bli ferdig med det - enda lenger hvis man vil finne alle hemmelighetene som er rundt omkring.

Grafikken er veldig bra, det er så mye hensyn til detaljer overalt at det er bare å nyte synet. Lys og skyggeeffektene er helt utrolig og viser hva Nintendo 3DS er i stand til. Dette er helt klart et av de mest visuelt flotte spillene til 3DS - ihvertfall så langt.

Noe som for meg trekker litt ned er at de forskjellige bygningene på en måte er oppdragsbasert, noe som trekker noe ned følelsen av å utforske. Men det er bare fordi jeg likte så godt hvordan man i det første spillet fikk frihet til å utforske hele bygget på egenhånd, uten avbrytelser.

Men alt i alt er dette et fantastisk spill, som hører hjemme i enhver 3DS-samling.

Jepp da har Ghostbusters, tatt ferie. Nå overtar reddharen ;-) Luigi, spøkelses jakten. Etter 13 år, i hvile. Denne gangen skal vi finne månebiter, som har, spredd seg, rund omkring, i Luigi's mansion 2 universet. Utrolig grafikk, utrolig musikk, og Luigi. Nynner etter, sangene som blir, spilt. Dette bringer, gamle minner. Siden Luigi's mansion, til Gamecube. Nye spøkelser, mye sprell, mye god humor. Og fantestreker,Nye feller. Dette vil glede dere. Et meterverk skapt på ny, av Nintendo. Dette spille traff hjerterota mi. En perfekt tittel for Nintendo 3DS. Utrolig sterk 5. :-)