Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D (Nintendo 3DS)

Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D
  • Videospill som viser noe mer utførlig beskrevet vold som blir utøvd mot fantasifigurer og/eller ikke utførlig beskrevet vold som utøves mot menneskelignende figurer eller lett gjenkjennelige dyr, samt videospill som viser noe mer utførlig beskrevet nakenhet, havner i denne kategorien. Eventuelt stygt språk må være mildt, og ikke inneholde seksuelle skjellsord.
Tips en venn

-22%

269 kr
Ord. pris 349 kr
Del opp betalingen 49/mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-4 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Frakt: 39 kr

Shigeru Miyamoto, Zelda-seriens skaper, har ofte fortalt om hvordan han ønsker at spilleren virkelig skal føle at han eller hun befinner seg i det vidunderlige landet Hyrule. I Ocarina of Time til Nintendo 64 ble det tatt et stort skritt mot målet ved å tegne opp imponerende 3D-landskap som spilleren kunne bevege seg fritt i, men det er først nå med The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D at Miyamoto kan presentere en ekte 3D-verden hvor du som spiller ikke bare kontrollerer en figur på skjermen, men faktisk ser inn i Hyrule på ordentlig. Det finnes virkelig en hel verden på den andre siden av skjermen, og den er vakrere enn noensinne tidligere!

Det majestetiske Hyrule Field åpenbarer seg i full 3D så snart du forlater hjemmet ditt i Kokiri Forest, og slottet samt Hyrule Castle Town kan sees langt borte i horisonten. Når du senere står på toppen av Death Mountain og titter ned på Kakariko Village kommer du til å forstå hvorfor Nintendo valgte å gjøre om Ocarina of Time i ekte 3D!

Kategori: Eventyr, Barn, Rollespill, Nintendo 3DS Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2011-06-17 Forventet leveringstid: 2-4 arbeidsdager
Product number: 3011054511 Leverandør: Nintendo
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 8 Gjennomsnittsvurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Et av tidenes beste spill - i manges øyne, nå med oppgradert grafikk. Har du en 3DS så er dette en tittel som må være med i samlingen, enten du har spilt den originale versjonen eller ikke.

The Legend of Zelda - Ocarina of Time 3D

Etter å ha lagt bak meg utallige timer på Nintendo 64, sto sannelig Ocarina of Time opp igjen etter mange år i mørket. Denne gangen derimot, var det ikke på konsoll, men håndholdt!

"Ganondorf" har lurt Hyrule, Zelda og Link, og fått tak i "Triforce". Dette ga han muligheten til å ta over verden. Dette er det selvfølgelig du som må gjøre noe med - og med all verdens duppeditter og evnen til å reise i tid, er det en stor og spennende reise som du har i vente!

Dette er et veldig godt gjennomført eventyrspill med masser av hemmeligheter og gåter du må løse igjennom hele spillet. Skal du finne alle hemmeligheter har du mange timer foran deg, men holder du deg til hovedoppdraget, suser du igjennom spillet på noen timer. Skulle du stå fast, har 3DS versjonen en "guide" funksjon som du kan bruke. Syns du derimot spillet var enkelt, åpner "Master Quest" versjonen seg når du har gjennomført spillet ên gang. Dette er en vanskeligere versjon, men enn mer morro versjon.

Hvis du har spilt Ocarina of Time (OoT) før, vet du nøyaktig hva du har i vente. OoT 3D er helt lik dens forgjenger på Nintendo 64, men denne gangen med oppgradert grafikk, og ikke minst 3D. Jeg har hatt utrolige mange gode timer med denne versjonen, og liker den enda bedre, siden grafikken og lydkvaliteten er enda bedre, samt at jeg kan spille dette fantastiske spillet over alt!

Har du 3DS, må du absolutt ha Zelda Ocarina of Time 3D i samlingen din!

The ShoX

Dette, er en Fantastisk, spill. Et mesterstykke, av Nintendo. Fantastisk, Verden, og Legendarisk, Musikk.
Følg Hero Of Time, og Utforsk, Hyrule Field, i 3D.
Ri på den Vakre Epona. gjennom hele spillet.
Møt Farlige fiender, både på Natt og Dag. Dette er et stort spill, du kan kose deg med. utforsk Hemmelige Huler. osv.
Stop Ganondorf, og hans Onde Planer. Bruk også den Innebygde Bevegelses Sensoren, til og sikte med Pil og Bue. Du kan også Se deg omkring, med Bevegelses Sensoren.
Grafikken, er litt oppgradert, siden Nintendo 64 Versjonen.
Dette er et spill som vil leve i mitt hjerte, for evig og alltid.
Dette er et Legendarisk spill, som Vil Varme, din Families Hjerte, og Venner.
Nyt Verden. Nyt Musikken, Nyt Spill Gleden. Et Legendarisk Mesterstykke Returnerer ifra Nintendo 64 til Nintendo 3DS. Du vil ikke Angre på Kjøpet.
Terning Kast 6.

Dette spillet er et fantastisk spill. Jeg hadde dette på min første spillmaskin Nintendo 64. 13 år senere kom det ut igjen og vi alle har ventet på dette spillet. La oss håpe at alle spillene som vi elsket kommer ut i hver maskin en dag og aldri blir glemt.=)

jeg har ventet lenge på dette spillet

æ e kul

Jeg må si meg helt enig med Simon, at dette spillet hører både barndommen og hjertet til. så nå tenker jeg bare på å kjøpe meg en 3DS og selvfølgelig dette spillet:D, det er noe i dette spillet gjør det så spesielt at man får lyst og finner det gøy og spille akkurat dette Zelda spillet. :)

Jeg gleder meg virkelig til dette spillet lanseres. Dette Zeldaspillet er en del av hjertet mitt, og min barndom.
Jeg spilte dette spillet for første gang i 1998, og nå relanseres spillet i full 3D.
- Alle bildene fra spillet som til nå er publisert er helt fantastiske, og jeg gleder meg virkelig til å få "kloen" i dette spillet... Det er nok verd ventetiden, selv om det er igjen 47 smertefulle dager :-P Jeg har ingen 3D spill til min 3DS ennå, så jeg driver nå i mellomtiden og tar fult av kule bilder med kamerafunksjonen, også prøver jeg å redde meg selv fra ett jævla bur :-P

Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 211/måned - 3 måned, 0% rente (245 kr etableringsgebyr, 39 kr fakturagebyr)
  • 133/måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 39 kr fakturagebyr)
  • 86/måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 39 kr fakturagebyr)
  • 49/måned - 36 måned, 14.95% rente (395 kr etableringsgebyr, 39 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »