Kingdom Hearts 3DS Dream Drop Distance (Nintendo 3DS)

Kingdom Hearts 3DS Dream Drop Distance (Nintendo 3DS)
Tips en venn

Tips en venn

499 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

For å forberede seg på en kommende trussel tar Sora og Riku turen til Sleeping Worlds for å ta Mark of Mastery-eksamen. De kommer til å møte nye fiender og få nye venner i verdener de aldri tidligere har satt sine føtter. Dersom de kan klare å låse opp syv Sleeping Keyholes og vende tilbake til sin egen verden, så vil de motta en mektig kraft og bli anerkjent som sanne Keyblade Masters.

KINGDOM HEARTS 3D [Dream Drop Distance] er det seneste spillet i det kjære samarbeidet mellom Disney Interactive og Square Enix som har distribuert over 17 millioner eksemplarer verden over. I denne lenge etterlengtede oppfølgeren til KINGDOM HEARTS II inntar du kontrollen over både Sora og Riku på deres oppdrag om å bli Keyblade Masters. Eventyret vil ta dem med gjennom Disney-verdener som aldri tidligere har dukket opp i serien, og nye gameplayelementer vil heve den kritikerroste KINGDOM HEARTS-opplevelsen til nye høyder.

  • Veksle mellom å kontrollere de to mest populære karakterene i serien, Sora og Riku.
  • Vesener kalt Dream Eaters bor i Sleeping Worlds og er inndelt i to kategorier: Spirit og Nightmare. Det finnes over 50 typer Spirits som kan bli venner og kjempe sammen med Sora og Riku.
  • Spirits kan pares og oppfostres og vil hjelpe Sora og Riku å lære nye kommandoer og evner.
  • Alle Disney-verdenene som Sora og Riku vil besøke er helt nye i serien, fra La Cité des Cloches (The Hunchback of Notre Dame) to The Grid (TRON: Legacy).
  • Bruk miljøene til å utføre Flowmotion, kjapp og smidige bevegelser som kan kobles til mektige angrep.
  • Aktiver Reality Shift når omstendighetene er riktige og utfør forskjellige angrep ved å bruke pekeskjermen. Hver verden har et unikt Reality Shift.
  • Utfordre andre spillere i Flick Rush-kamper eller bruk StreetPass for å bytte Link Portals hvor du kan sette opp spesielle kamputfordringer eller midlertidig låne ut Spirits til andre spillere
Kategori: Rollespill, Nintendo 3DS  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2012-07-20  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Product number: 3010786320  Leverandør:  
Antall anmeldelser: 3 Gjennomsnittsvurdering: 4,7
67%
33%
0%
0%
0%

Gleder meg til dette har bestilt dette akuratt :D

Endelig et nytt Kingdom Hearts! Kingdom Hearts 3D fortsetter historien etter 2'eren, noe som er helt vanvittig med ettertanke. Det finnes mange Kingdom Hearts spill, men dette fortsetter faktisk sagaen. Jeg ser virkelig fram til spillet!

Prøv demo versjonen. den har jeg testet. dette spille er en must. for de som liker Final Fantasy.
Bra Combat system, Bra Grafikk. Kingdom Hearts, skuffer aldri.