ANNONSE

Guitar Hero: Warriors of Rock (game only) (Nintendo Wii)

Guitar Hero: Warriors of Rock (game only) (Nintendo Wii)
  • Videospill som viser noe mer utførlig beskrevet vold som blir utøvd mot fantasifigurer og/eller ikke utførlig beskrevet vold som utøves mot menneskelignende figurer eller lett gjenkjennelige dyr, samt videospill som viser noe mer utførlig beskrevet nakenhet, havner i denne kategorien. Eventuelt stygt språk må være mildt, og ikke inneholde seksuelle skjellsord.
  • Online Game.
Tips en venn

Tips en venn

129 kr

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Leveres av CDON.COM

Frakt: 39 kr

I Guitar Hero: Warriors of Rock kan du slå deg sammen med venner på en episk rockereise for å redde rock n' roll. Med en imponerende settliste med over 90 låter, en helt nyutformet rockeinspirert gitarkontroller og en haug med nye spillfunksjoner, kan stuehelter og vennene deres klimpre, tromme og synge i den mest innlevelsesrike videospillopplevelsen noensinne. Spillet leverer en definitiv rockemusikksamling som fokuserer på gitartunge hits fra band som Black Sabbath, Slipknot og Megadeth og kjempesanger fra Queen, Muse og KISS. Spillere kan slippe løs sine indre rockeguder med flere premier og mer opplåsbart innhold enn noensinne i Guitar Hero: Warriors of Rocks Oppdragsmodus, seriens første historiebaserte modus, og Quickplay+, som inviterer utfordringstørste fanatikere til å sette rockeferdighetene på prøve. Spillet drives av den beste motoren i musikk-/rytmespill og med dakapo fra de avhengighetsskapende, prisbelønte spillfunksjonene som gjorde Guitar Hero til en av de mest populære seriene noensinne, som Party Play, konkurransemodi og en hvilken som helst kombinasjon av opptil fire instrumenter, tilbys spillerne en fullstendig, interaktiv og forbundet opplevelse som bringer venner og motstandere til scenen i den definitive rockemusikkopplevelsen.

  • Redd Rock n' roll - Med Guitar Hero: Warriors of Rocks nye, historiebaserte Oppdragsmodus, stemmelagt av den notoriske frontfiguren i KISS, Gene Simmons, og med en original sang av Dave Mustaine fra Megadeth, vil spillerne reise fra den berømte scenen på CBGBs til rockeforræderiets marker av flytende lava der spillere blir forvandlet til rockekrigere som må slå seg sammen for å bruke sine unike, spillendrende krefter til å hjelpe Rockens halvgud med å ta knekken på "The Beast" og redde rock n' roll.
  • Spill med vennene dine, rock fiendene, utfordre alle - Quickplay+ utfordrer tilhengerne på det sterkeste med 13 helt unike spillutfordringer for hver låt på platen og de fleste av sangene i Guitar Hero-biblioteket, dette gir hundrevis av timer med ekstra spilletid. Fra High Score på ett instrument, Band Streak og Star Power Relay med et helt band til Power Challenges, som lar spillere velge to krigerkrefter de har låst opp til å prøve å oppnå utrolig høye poengsummer, vil fullføring av disse utfordringene gi spillerne ekstra stjerner som låser opp haugevis av bonusinnhold, som tilbehør, instrumenter og videoer. De nåværende ledertavlene og de splitter nye Utfordringsledertavlene vil aldri bli de samme igjen.
  • Rockemusikk på sitt beste - Med over 90 masterlåter leverer Guitar Hero: Warriors of Rock en unik musikkopplevelse gjennom en definitiv settliste som er konsentrert om ufordrende, hardtslående rockesanger som er morsomme for fantastiske fingerklimprere, hardtslående trommiser og fryktløse frontfigurer. Sammen med noen av rockens største navn, som KISS, Slipknot, Megadeth, Queen og Black Sabbath, består spillet av originale låter som er skrevet og komponert av fantastiske talenter, spesielle nyinnspillinger av berømte artister og band som gjør sin debut i videospill.
  • Bli med på festen eller konkurrer for å rocke - Den kritikerroste spillemåten fra Guitar Hero 5 kommer tilbake i Guitar Hero: Warriors of Rock, så spillerne kan hoppe inn og rocke med venner helt fra starten av med Party Play-modus eller bevise hvem som kan rocke hardest med konkurransemodus, lokalt for fire spillere eller opptil åtte spillere på nett, en konkurransepreget kampmodus som inneholder unike spillutfordringer som Streakers, Momentum+ og Do or Die.
  • Det definitive rockebiblioteket - I tillegg til over 90 låter på platen kan spillere supplere settlistene med musikk fra Guitar Heros musikkbibliotek, som tilbyr over 300 nedlastbare sanger ved åpningen. For de som er ute etter enda mer bra musikk lar Guitar Hero: Warriors of Rock også spillere importere utvalgte sanger fra Guitar Hero World Tour, Guitar Hero Smash Hits, Guitar Hero 5 og Band Hero. Spillere kan oppleve all musikken sin med de nyskapende nye funksjonene i Guitar Hero: Warriors of Rock, for eksempel alle de 13 Quickplay+-utfordringene, noe som legger til timevis med utfordrende ekstraspilletid og gir nytt liv til eldre Guitar Hero-sanger.
  • Nå blir det fest, gitaren er best - Guitar Hero: Warriors of Rock leverer neste utvikling i fingerutfordrende, showstoppende gitarer med den splitter nye, rockeinspirerte gitarkontrolleren som er basert på spillets unike stil og skapt for å spille rock. Alle elektroniske deler sitter i halsen på kontrolleren, noe som gir spilleren muligheten til å uttrykke seg og tilpasse gitaren til sin egen stil ved å bytte ut "vingene" med diverse alternativer.
  • Wii skal på turné - Guitar Hero: Warriors of Rock for Wii inneholder en utvidet Roadie Battle-modus som lar eiere av Nintendo DS slå seg sammen med stuerockere for å samhandle med musikk og venner som aldri før. Roadie Battle er ikke begrenset til en Wii gitarist-roadie lenger, den lar spillere med håndholdte systemer hjelpe bassisten, trommisen og vokalisten. Mens Wii-spillerne rocker ut på scenen, navigerer DS-spillerne frenetisk sin virtuelle roadie fra den ene siden av scenen til den andre i forsøk på å sabotere motstanderens utstyr samtidig som de reparerer eventuelle skader på sitt eget.
Kategori: Musikk, Online game, Guitar Hero  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2010-09-24  Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager 
Product number: 3010605540  Leverandør: Vicarious Visions 
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »