Ghost Recon Future Soldier (PS3)

Ghost Recon Future Soldier (PS3)
  • ldersmerkingen for voksne gjelder når volden når et nivå som gjør det til en skildring av grov vold og/eller inneholder innslag av visse typer vold. Grov vold er vanskeligst å definere, siden det i mange tilfeller vil dreie seg om subjektive oppfatninger, men kan generelt sett defineres som voldsskildringer som kan få seeren til å føle avsmak.
Tips en venn

Tips en venn

149 kr

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Frakt: 39 kr

Som medlem av Ghost Recon er du en av få som innehar makten, tilpasningsevnen og motet til en fremtidssoldat. Spesialisert innen ethvert område av kamp, utstyrt for overlevelse og opplært i absolutt diskresjon, du betrodd oppgaver som ingen annen soldat kan håndtere. Bevæpnet til tennene med et arsenal av high-tech våpen fra virkeligheten som er i propotype i dag, er du en F-16 på to bein opplært til å låse deg på målet selv i de mest komplekse høyrisik-områdene i verden.

  • Ghosts har det siste og beste high-tech militære utstyret, inspirert av faktiske prototype utviklet for hæren gjennom Fremtidssoldaten 2003-programmet.
  • Storslåtte solo- og samarbeidskampanjer.
  • Vanedannende multispillermodus i stor hastighet for opp til 16 spillere.
Kategori: Action, Online game  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2012-05-24  Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager 
Product number: 3019194458  Leverandør: UbiSoft 
Antall anmeldelser: 2 Gjennomsnittsvurdering: 4,5
50%
50%
0%
0%
0%

Spennende stealth og tight action, og hvilken av de to fremgangsmåtene du foretrekker er opp til deg, med noen unntak som krever at du utfører oppdraget i det skjulte. Tredjepersjonsperspektivet lar deg utnytt omgivelsene bedre enn klassiske FPS-titler, som f.eks å innta cover, selv om spillet det her og der setter en stopper for utveier som ellers virker å være åpne. Muligheten til å bytte mellom 3PS og FPS under kamp er velkomment, og fungere ypperlig. Spillets HUD er morsomt nok en del spillkarakterens futuristiske kamputstyr, og akkurat denne vriden for en overraskende konsekvens litt ut i spillet. Morsom flerspiller-del også.

Noen få minus er det, som at figurganimasjon til enkelte og særlig ansiktsanimasjonene og -grafikken er under forventet standard, nesten forrige generasjons til tider, men dette gjelder først og fremst i cut-scener (man merker ikke det særlig i selve spilldelen) og figurer som ikke er sentrale i spillets actionsekvenser. De nevnte "korridor"-valgene i enkelte av oppdragene er litt irriterende (hvorfor kan jeg ikke bruke den stigen, eller gå inn den døra? Slike ting), og at noen våpen som hadde vært morsomme å bruke i kampanjen, er låst til flerspill-delen.

vil si at dette spillet anbefales... ganske god gameplay, grafikken er god, actionfylt, og egentlig ganske bra! koser meg når jeg spiller :D