ANNONSE
 Handle for 800 kr – få fri frakt*           Kjøp nå - betal i juli           Sommersalg
Sommersalg

Flight Simulator X Gold Edition (PC)

Flight Simulator X Gold Edition (PC)
Tips en venn

Tips en venn

279 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Kategori: Simulator  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2008-09-19  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Product number: 3000966422  Leverandør:  
Antall anmeldelser: 7 Gjennomsnittsvurdering: 3,7
57%
14%
0%
0%
29%

Mest hjelpsomme positive anmeldelsen

Ludvik

Anbefales på det sterkeste vis du har bedre pc en Geir Tore

Vs.

Mest hjelpsomme kritiske anmeldelsen

Andreas

Noen her som fikk den innstallert på Vista? Har prøvd alt! til og med reformatert pcen, likevel så vil ikke spillet starte når jeg trykker på ikonet. Veldig skuffende!!

Siden jeg var i Alaska, som sjøflypilot-elev, etter bestått A sertifisering i Swerige, hos en som er blitt en god venn, Don Lee, så besøker jeg ofte stedene i Flightsimulator, med samme fly, som Don hadde... Det bringer minner, og som Don sa: En god simulator, kan ofte gi deg en opplevelse av virkelig Flightsimulator. Spesielt i dag, n
Med headset, den grafiske delen og online spill i real weather. Anbefales på det sterkeste, til piloter som flyr for lidenskapen, ikke pengene og status som kaptein i en Airbus... Iallfall til denne prisen. Jeg gir det karakteren 5, det som trekker litt ned, er at det nå foreligger en 2012 utgave: MS; FLIGHT! Denne får du nok også her hos CDON, men jeg må oppgradere grafikkkortet.... Kos deg. Er du nybegynner, start med learning- senter! For oss voksne, som har kriget og skutt fra oss, in the real world!!!!

Formidabel grafikk, selv øom den krever ganske mye ressurser hvis du skal få den episke opplevelsen. Men har du utstyret i orden, føles det som om du praktisk talt har vinger.
So get ready for Take Off.

GØY

Noen her som fikk den innstallert på Vista? Har prøvd alt! til og med reformatert pcen, likevel så vil ikke spillet starte når jeg trykker på ikonet. Veldig skuffende!!

Sykt god grafikk -!!!! Sykt bra spill!!!!!

Anbefales på det sterkeste vis du har bedre pc en Geir Tore

Anbefales på det sterkeste hvis du vil sitte i 10 timer å trykke på "Ignore" "accept" "yes to all" for hver fil som skal installeres. Og når de vel anvendte timene er over og man endelig skal beggyne å spille får man feilkode og spillet avsluttes... Vet ikke om det er jeg som har ekstremt uflaks ell om det er CDON som selger "tjuvgods" de har lastet ned å brent selv. For nesten hvert spill jeg har kjøpt har det enten manglet serial number så man ikke har kunnet instalert det, eller rett og slett filer som mangler til system kræsj. Så kjøp for guds skyld spill her, men forvent ikke att noen av det fungerer... Og ikke får man hjelp av CDON til å løse de problemene man møter heller.

Forsikringsvilkår

Les fullstendige forsikringsvilkår

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »