Final Fantasy XIII-2 (PS3)

Final Fantasy XIII-2 (PS3)
  • Denne aldersmerkingen gjelder når voldsskildringen (eller skildring av seksuell aktivitet) når et nivå som likner det man forventer seg i virkeligheten. Ungdommer i denne aldersgruppen bør også være i stand til å kunne håndtere et mer ekstremt stygt språk, se bruk av tobakk og narkotika samt skildringer av kriminell aktivitet.
Tips en venn

Tips en venn

199 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Et nytt eventyr venter deg, hvor du skaper en ny fremtid og forandrer verden.

  • Velg mellom en rekke muligheter og retninger i en fortelling hvor det avdekkes flere hendelser som forandret verden i den utrolige historien til FINAL FANTASY XIII.
  • Oppdag Historia Crux, et nytt spillsystem som gir spillere flere valgmuligheter og mer frihet enn noen av de tidligere FINAL FANTASY-spillene.
  • Allier deg med over 150 forskjellige monstre som kan rekrutteres til troppen og forandre kampstrategien din, siden hvert vesen har unike og kraftige spesialegenskaper.
Kategori: Rollespill, Fantasy  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2012-02-03  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Product number: 3017484685  Leverandør: Square Enix 
Antall anmeldelser: 2 Gjennomsnittsvurdering: 4
0%
100%
0%
0%
0%

Anbefaler dette spillet sterkt. Det er et av de beste final fantasy spillene jeg har spilt.
Elsker oppgraderingsystemet. Det er veldig enkelt satt opp og det er også første gang jeg har fått til å spille gjennom et FF-spill. De andre har hatt alt for kompliserte systemer som jeg aldri har forstått meg på. men jeg vil ikke gi den ''toppkarakter'', fordi jeg følte spillet var alt for kort. Selvom jeg har spilt oppimot 60-70 timer. Vil spille mer!

ville bare si at jeg tror ikke at du skal spille den kvinnelige hovedpersonen som i det forrige spillett hun blir visst kidnappa, men det er hun jenta som du skulle redde i foriige spillet pluss to nye hovedpersoner en gutt og en liten flygende vet ikke hva det var.
jeg har sett bilder av spillet og det har prikk lik samme kampsystem som det forrige.

selv med nye videoer og fiender så føles det mye av det jeg har spillt før 100 smådueller, att og fram og små videoer som dukker opp og enkelte ganger forstyrrer.

med det sagt er denne rpg serien noe av det beste som finnes i spill verden, må oppleves.