Dragons Dogma (PS3)

Dragons Dogma
Tips en venn
179 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.


Kategori: Action Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2012-05-25 Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt
Product number: 3017080622 Leverandør: Capcom
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 2 Gjennomsnittsvurdering: 4,5
50%
50%
0%
0%
0%

Dragon's Dogma er det mest originale og forfriskende RPG-spillet jeg har spilt på PS3. Det har det absolutt beste grunnlaget jeg har opplevd i et slikt spill, som betyr at alt som trengs å bygges på er en dypere storyline og flere oppdrag. Grafikken overgår de siste RPG-spillene på markede og er rett og slett vakkert. Jeg opplevde ingen bugs eller andre tekniske feil, har heller ikke hørt noe om det ellers.

* FAST-TRAVEL
Fast-travel-systemet er ikke slik som det man vanligvis er kjent med. Man plasserer istedet krystaller hvor hen man vil rundt på kartet og bruker magiske steiner for å teleportere seg til dem. På den måten opplever du alt av landskap, du går ikke glipp av en eneste skapning som spillet tilbyr og du rett og slett får oppleve sjarmen til spillet. Det er irriterende å løpe mye i starten, men til min overraskelse, så avvenner tanken seg den irritasjonen. Spillere har blitt for bortkjemte og late når de kan bare reise hit og dit raskt igjennom i vanlig fast-traveling. Med denne teleporteringsmetoden, så vil du ha ingen begrensning i hvor mye du vil tjene EXP og levle opp.

* KAMPSTIL
Man har flere klasser man kan velge å være (Warrior, Mage, Ranger, Assassin, Magic Knight, Magic Archer osv) og man har et enormt utvalg av type angrep og egenskaper innenfor de kategoriene. Man kan ha 5 type angrep om gangen til hvert våpen, 3 som er valgmulige, 2 er standard som light-attack og heavy-attack. Man kan være utstyrt med to forskjellige type våpen på en gang, f.eks. dolker som primær og pil og bue som sekundær gjør at du har 10 type angrep totalt.

* PAWNS/ FØLGESVENNER
Man lager en pawn som alltid følger med deg, med mindre han/ hun faller utenfor en klippe eller du kaster han ut slik han forsvinner (alltid mulig å få tilbake). Du kontrollerer hvilken klasse han skal være og deler av personligheten. Du kan låne to andre pawns fra andre spillere hvis du er logget på online og de kan låne din, slik får du poeng og du kan hyre pawns som har høyre level enn deg, men det koster. Pawns lærer mye, er veldig praktiske og talentfulle og ingen zombier som bare følger etter deg og gjør liten ytelse. Sant nok at de konsekvent gjentar samme replikker, men det er overkommelig...

* SAFTIGE MULIGHETER
- I pawn-systemet, så kan du gi ting til andre spillere, som f.eks. våpen, rustninger, quest-objekter osv. når du låner deres pawns og deretter løslater dem.
- Du kan kopiere nærmest alt av objekter på et svartemarked som heter the Black Cat, så vil du ha to av en ting, så kjøper du bare en kopi (fungerer ikke på magiske objekter).
- KAMPSTIL: Du kan klatre på dyr og skapninger. Du hopper gjerne mens du presser knappen for ta-tak funksjonen og dermed kan du henge deg fast på f.eks. en drage og slå den med sverdet (veldig effektivt!).

* VIKTIG
Dragon's Dogma er designet slik at du skal helst spille det to ganger. Når du har rundet det en gang, så vil alt av gamle våpen, utstyr, objekter overføres når du velger å opprette et nytt spill. Karakteren og pawnen din vil beholde samme klasser, ferdigheter osv. Så det blir lettere å spille i andre play-through og det låses opp noen nye objekter, våpen osv.

* NEGATIVT
Storylinen er ekstremt kort, det overrasket meg brått. Etter at man har spilt spillet to-tre ganger, så blir det forferdelig lett, vanskelighetsgraden øker ikke. Man kan kun ha _en_ manuell save og den blir til og med overskrevet av auto-saving, så mye av den selvstendige lagringen er hensiktsløs. Ikke sammenlign Dragon's Dogma med Skyrim! De er to ekstremt forskjellige RPG-spill. En som spiller Skyrim kan ikke forvente noe som helst av Skyrim i DD og omvendt. DD var også under produksjon før Skyrim.

Så nå gleder jeg meg til etterfølgeren som er planlagt å komme!

Et gjenomført rollespill med kule ideer og bossfighter. Istedenfor den tradisjonelle fight metoden er det å kunne klatre opp på en boss for å så skade den en sann fryd.

Det er et par ting jeg ikke liker, travelsystemet er for dårlig noe som gjør at du må nedkjempe de samme mobsa om og om igjen hvis du må tilbake til et område. Desuten er pawnene altfor snakksalige og de sier stortsett de samme tingene hele tiden.

Men hvis du klarer å overse spillets feil og mangler, så sitter du igjen med et meget bra RPG med spennede muligheter. For eksempel det å lage sin egen pawn (din personlige tur kamerat som hjelper deg med alt fra quest til å sloss/heale/tanke) og leie den ut til andre medspillere og samtidig leie andre sine pawns er et spennede konsept.

Likte faktisk dette spillet bedre en skyrim på grunn av den kule slossinga. Men på grunn av de to nevnte feilene blir det ikke full score. 4/5

Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 181/måned - 3 måned, 0% rente (245 kr etableringsgebyr, 39 kr fakturagebyr)
  • 118/måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 39 kr fakturagebyr)
  • 79/måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 39 kr fakturagebyr)
  • 46/måned - 36 måned, 14.95% rente (395 kr etableringsgebyr, 39 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »