Doom (PC)

Doom (PC)
Tips en venn

Tips en venn

-44%

279 kr
Ord. pris 499 kr
Del opp betalingen 49 kr/mnd

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Frakt: 39 kr


Forhåndsbestillingstilbud – Doom

FForhåndsbestill Doom, og få tilgang til ”Demon Multiplayer Pack” med følgende innhold:

·         Rustning med demontema
·         6 metallicfarger som du kan bruke på våpen og rustninger i spillet
·         3 id-logoer som du kan bruke på våpen og rustninger i spillet
·         6 hack-moduler som kan brukes med flerspillerfunksjonen

DOOM er utviklet av id software, studioet som banet vei for sjangeren med førstepersons skytespill og skapte Deathmatch for flerspiller, og nå er klassikeren tilbake som et brutalt moro og utfordrende moderne skytespill. Nådeløse demoner, usannsynlig ødeleggende våpen og raske, jevne bevegelser utgjør grunnlaget for intense førstepersonskamper, enten du utrydder horder av demoner i helvetes dyp i enkeltspillerhistorien eller konkurrerer mot venner i en rekke flerspillermoduser. Med redigeringsprogrammet DOOM SnapMap kan du gi spillet en ny dimensjon ved å enkelt skape, spille og dele innhold med verden.

Det er en grunn til at du er her. Union Aerospace Corporations enorme forskningssenter på Mars blir angrepet av voldsomme og råsterke demoner, og det er bare én person som står mellom deres verden og vår. Du er den eneste DOOM-marinejegeren der, og du er blitt aktivert for å gjøre én ting – drepe alle demonene.

En nådeløs oppgave

I kampen for å overvinne de rasende demonhordene fra helvete har du ikke tid til å finne skjul eller stoppe for å gjenvinne helse. Kombiner arsenalet av futuristiske og ikoniske våpen, oppgraderinger, smarte bevegelser og et avansert nærkampsystem til å slå ned, hugge, trampe på, knuse og sprenge i fillebiter demoner på kreative og voldelige måter.

 

Flerspilleren til id vender tilbake

Dominer motstanderne dine i DOOMs egne, hurtige kamper i arenastil. Utrydd fiendene dine i både klassiske og helt nye spillmoduser ved hjelp av en egen blanding av ferdigheter, kraftige våpen, vertikale bevegelser og unike kraftøkninger som lar deg spille som demon.

 

Uendelige muligheter

DOOM SnapMap – et kraftig, men brukervennlig spill- og brettredigeringsprogram – gir deg uendelig med spillopplevelser på alle plattformer. Selv uten tidligere erfaring eller spesiell ekspertise kan du raskt og enkelt sette sammen og visuelt tilpasse kart, legge til forhåndsdefinert eller fullstendig tilpasset spilling, og til og med redigere spill-logikken for å lage nye moduser. Du kan øyeblikkelig spille det du har laget, dele det med venner eller gjøre det tilgjengelig for venner over hele verden – og alt gjøres i spillet med ett knappetrykk.

 

Tilbud ved forhåndsbestilling

Spillere som forhåndsbestiller collector’s edition eller standard edition av DOOM, mottar Demon Multiplayer Pack, en pakke som inneholder et unikt demonpansringssett med tre skallvarianter, seks metalliske farger og tre id®-logo-mønstre som kan brukes på våpen og pansringer, og dessuten et sett med seks Hack Modules – engangsgjenstander som gir deg overtaket i flerspillerkamper.
Kategori: Action, FPS, Skrekk  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2016-05-13  Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager 
Product number: 3006984553  Leverandør: Id Software 
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%