ANNONSE
Jubileum

The Detonator

Video On Demand

29 kr

Hurtigkasse - Lei direkte uten å logge inn

Vær nøye med å skrive inn rett e-postadresse. Ordrebekreftelse med informasjon om hvordan du ser filmen sendes til denne adressen
Bruk hurtigkassen om du ikke vil logge inn. Etter fullført betaling dirigeres du til en ordrebekreftelse der du kan se filmen. Ordrebekreftelsen sendes også til den angitte e-postadressen. Hurtigkassen fungerer kun med et digitalt produkt om gangen.
Undercover CIA-agent Sonni Griffith (Wesley Snipes) reiser alene til Polen for å avdekke en våpenhandler og stoppe salget av et kjernefysisk våpen. Når våpenselgeren avslører Griffiths identitet, havner han i fengsel... men blir raskt sluppet fri av CIA bare for å få et nytt oppdrag: å eskortere en vakker, russisk kvinne, Nadia, tilbake til USA. Griffith forstår snart at den viljesterke Nadia blir jaget av den samme våpenhandleren som han selv skulle tilintetgjøre, og han viker ikke unna for noe for å få den informasjonen han trenger fra Nadia for å kunne finansiere sitt nest prosjekt, en atombombe. Da en lekkasje innenfor CIA avslører identiteten og skjulestedet til Griffith og Nadia, må de ta til våpen for å redde seg selv og verden!
Lydformat:   Bildeformat:  
Språk: Engelsk  Spilletid (min): 93 
Tekst:   Streamtype: SD - Standard Definition 
Kategori: Action, Thriller  Utgivelsesdato: 2002-01-01 
Originaltittel: The Detonator  AKA tittel:  
Regissør: Po-Chih Leong   Alder: 15 år 
Medvirkende: Florian Ghimpu, Gabi Burlacu, Matthew Leitch, Roxana Andronescu, Silvia Colloca, Warren Derosa, Wesley Snipes, William Hope   Selskap:  
Produksjonsår: 2006  Artikkelnummer: 24224 
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »