The Awakening

Video On Demand

The Awakening (Video On Demand)
Tips en venn

Tips en venn

39 kr

Hurtigkasse - Lei direkte uten å logge inn

Vær nøye med å skrive inn rett e-postadresse. Ordrebekreftelse med informasjon om hvordan du ser filmen sendes til denne adressen
Bruk hurtigkassen om du ikke vil logge inn. Etter fullført betaling dirigeres du til en ordrebekreftelse der du kan se filmen. Ordrebekreftelsen sendes også til den angitte e-postadressen. Hurtigkassen fungerer kun med et digitalt produkt om gangen.
Filmen kan også leies i HD-kvalitet!
Til filmen i HD-kvalitet
England, 1921. Det okkulte er på alles lepper, men spøkelsesjegeren Florence Cathcart er iskald skeptiker. Når hun leies inn til en mystisk sak på et gammelt barnehjem er hun overbevist om at det er snakk om barnestreker... inntil hun får et syn som går gjennom marg og ben! Nå er spøkelsesjegeren jaget av det uforklarlige... av et gjenferd i barnekropp... og av et barnehjem som blir mer klaustrofobisk for hvert sekund!
Lydformat: Dolby Digital 5.1  Bildeformat: 16:9 Widescreen 
Språk: Engelsk  Spilletid (min): 107 
Tekst: Dansk, Finsk, Norsk, Svensk  Streamtype: SD - Standard Definition 
Kategori: Skrekk, Thriller  Utgivelsesdato: 2012-04-18 
Originaltittel: The Awakening  AKA tittel:  
Regissør: Nick Murphy   Alder: 15 år 
Medvirkende: Rebecca Hall, Dominic West, Imelda Staunton, Lucy Cohu, John Shrapnel, Diana Kent, Richard Durden, Tilly Vosburgh, Ian Hanmore, Cal Macaninch, Isaac Hempstead Wright, Anastasia Hille, Andrew Havill, Joseph Mawle, Alfie Field   Selskap:  
Produksjonsår: 2011  Artikkelnummer: 29523 
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%