Spesialenheten - Sesong 1, episode 04 (HD)

Video On Demand

Spesialenheten - Sesong 1, episode 04 (HD) (Video On Demand)
Tips en venn

Tips en venn

19 kr

Hurtigkasse - Lei direkte uten å logge inn

Vær nøye med å skrive inn rett e-postadresse. Ordrebekreftelse med informasjon om hvordan du ser filmen sendes til denne adressen
Bruk hurtigkassen om du ikke vil logge inn. Etter fullført betaling dirigeres du til en ordrebekreftelse der du kan se filmen. Ordrebekreftelsen sendes også til den angitte e-postadressen. Hurtigkassen fungerer kun med et digitalt produkt om gangen.
Filmen kan også leies i standardoppløsning!
Til filmen i standardoppløsning
Filmen vises i HD-kvalitet (720p med 5.1-lyd). Vi anbefaler en bredbåndslinje på minst 10 Mbit/s for beste filmopplevelse ved streaming (Se nå). Velg alternativet ”Last ned” om du sitter på en smalere linje enn 10 Mbit/s. Obs! Du kan ikke bruke hurtigkassen om du vil laste ned filmen.
Obs! Ingen undertekster.
Liket av en 4 år gammel jente blir funnet nedgravd på Vinstra. Jenta har ligget der i flere år, men er ikke meldt savnet. Spesialenheten blir koblet inn for å nøste opp i hvem den lille jenta kan være og hvorfor hun ikke er meldt savnet.
Lydformat:   Bildeformat:  
Språk:   Spilletid (min): 43 
Tekst:   Streamtype:  
Kategori: Drama, TV-serie, Norsk film, Crime, HD  Utgivelsesdato: 2011-09-29 
Originaltittel: Spesialenheten - Sesong 1, episode 04  AKA tittel:  
Regissør: Margret Bergheim   Alder:  
Medvirkende: Marte Germaine Christensen, Christian Skolmen, Bjørn Sundquist, Nils Jørgen Kaalstad, Yasmine Garbi   Selskap:  
Produksjonsår:   Artikkelnummer: 27829 
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%