Immortals (HD)

Video On Demand

Immortals (HD) (Video On Demand)
Tips en venn

Tips en venn

39 kr

Hurtigkasse - Lei direkte uten å logge inn

Vær nøye med å skrive inn rett e-postadresse. Ordrebekreftelse med informasjon om hvordan du ser filmen sendes til denne adressen
Bruk hurtigkassen om du ikke vil logge inn. Etter fullført betaling dirigeres du til en ordrebekreftelse der du kan se filmen. Ordrebekreftelsen sendes også til den angitte e-postadressen. Hurtigkassen fungerer kun med et digitalt produkt om gangen.

Filmen vises i HD-kvalitet (720p med 5.1-lyd). Vi anbefaler en bredbåndslinje på minst 10 Mbit/s for beste filmopplevelse ved streaming (Se nå). Velg alternativet ”Last ned” om du sitter på en smalere linje enn 10 Mbit/s.

Den brutale og blodtørstige kong Hyperion (Mickey Rourke) og hans morderiske herakliske hær herjer Hellas på leting etter den forsvunne Epirus' bue. Med buen som vil gjøre ham usårbar kan konge velte Olympens guder og bli den suverene herskeren over hele verden. Med nådeløs effektivitet ødelegger Hyperion og hans legioner alt i deres vei, og ingenting ser ut til å kunne stanse den onde kongens fremmarsj. Etter som landsby etter landsby utryddes, sverger steinhoggeren Thesevs (Henry Cavill) å hevne sin mors død i et av Hyperions angrep. Når Thesevs møter det sybilliske oraklet Fedra (Freida Pinto) blir hun overbevist om at de fryktelige utsiktene til den unge mannens fremtid er nøkkelen til å stanse ødeleggelsene. Med hennes hjelp samler Thesevs en liten gruppe krigere og omfavner sin skjebne i et siste, desperat slag der menneskehetens fremtid står på spill.

Lydformat: Dolby Digital 5.1  Bildeformat: 16:9 Widescreen 
Språk: Engelsk  Spilletid (min): 110 
Tekst: Dansk, Finsk, Norsk, Svensk  Streamtype: SSHD – Smooth Streaming High Definition 
Kategori: Action, Fantasy/eventyr, Drama, HD  Utgivelsesdato: 2012-03-07 
Originaltittel: Immortals  AKA tittel:  
Regissør: Tarsem Singh   Alder: 15 år 
Medvirkende: Henry Cavill, Mickey Rourke, John Hurt   Selskap:  
Produksjonsår: 2011  Artikkelnummer: 29015 
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%