ANNONSE
Abonner på julekalender

The Twilight Saga : Breaking Dawn (Part 1)

DVD - Norsk omslag

The Twilight Saga : Breaking Dawn (Part 1) (DVD)
Tips en venn

Tips en venn

79 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.


I The Twilight Saga - Breaking Dawn - Part 1, blir Bella (Kristen Stewart) og Edward (Robert Pattinson) og de rundt dem konfrontert med konsekvensene av parets bryllup, bryllupsreise og en dramatisk barnefødsel.som får en sjokkartet effekt på Jacob Black (Taylor Lautner).

Lydformat: Dolby Digital 5.1  Bildeformat: Widescreen (2.35:1), Anamorphic 
Språk: Engelsk  Spilletid (min): 117 
Tekst: Norsk  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Kategori: Fantasy/eventyr, Drama, Romantikk  Utgivelsesdato: 2012-03-14 
Originaltittel: The Twilight Saga : Breaking Dawn (Part 1)  Region: 2 (Europa) 
Regissør: Bill Condon   Alder: Fra 11 
Produksjonsår: 2011     
Medvirkende: Anna Kendrick, Ashley Greene, Dakota Fanning, Elizabeth Reaser, Jackson Rathbone, Kellan Lutz, Kristen Stewart, Nikki Reed, Peter Facinelli, Robert Pattinson, Taylor Lautner   Ekstramateriale:  
Antall anmeldelser: 14 Gjennomsnittsvurdering: 3,9
64%
7%
7%
0%
21%

Mest hjelpsomme positive anmeldelsen

Victoria

Fantastisk!

Vs.

Mest hjelpsomme kritiske anmeldelsen

Tom Erik

bieber never say never var bedre:)

elsker denne filmen! :D

Sååå spennende.... ikke den beste av filmene hittil, men så er jo dette bare del 1.

bieber never say never var bedre:)

synes denne var bra, men eg likte bedre film nr. 1 gleder meg masse til den siste filmen kommer ut.

Helt klart den beste twilightfilmen!

-Ann Cathrin

grei nok film, men som tidligere filmer vampyere slåss med hverandre slik som vi har sett i tidligere filmer uten noe ekstra spesiele kampelementer, liker vanligvis ikke noe med gravidehetsgreier men det var litt spenning om hva som kanskje skulle hoppe ut av magen hennes, men så kommer løsningen og den var litt liten og enkel,ville hatt heller hatt en prest og litt exsosime for ta bort kreftene til ungen og noe.

ville vært bra om de inkluderte litt mer vanlige menesker som tilfeldigvis kommer i klemma midt i kranglene dere,
blir litt ensidig med bare ulver og vampyrer, og de viser ikker særlig mye vampyregenskaper i denne filmen hvertfall ikke noe de bruker i kamp slik som svømme fort under vann og drukne fienden, som eks har de vampyr tenner i det helle tatt, de er mørke skapninger men utifra de vanlige kjedelige klærne de går i er det ikke mye mystikk eller inspirerende å se på hvis noen ville eks kle seg ut som noen av dem, og de bor i ett helt vanlig kjedelig hus med mye lys,skulle heller vært ett slott.

håper på ett kjempeoppgjør slik som andre filmer har gjort, som inkludere de kjepphøye og ekle vampyrene som bodde i ett vattikanet(filmen der edward nesten gikk ut på gata og avslørte vampyrene blir med, de er nok ikke så farlige som de virker har jo ikke sett liksom hvor mektige de er eller er det bare prating og tøffe seg,likte ikke den filmen hvis du husker.

og kutt ut disse lovene de har som ulver og vampyere,går det mot kamp så skal noen i det minste skaddes litt, og lover og regler gjelder ikke i krig og da stopper man ikke midt i en kamp sånn plutselig pgr av ett par ord som blir sagt.

Marthe Eline, du burde kanskje ha en spoiler alert på det du skriver der for du forteller jo i grove trekk hva hele filmen handler om...!!

Personlig satt jeg igjen med gåsehud etter denne filmen og gleder meg til å se både den, og nr 2!!

Del 1 av den siste filmen i Twilight sagaen er annerledes enn de andre filmene, men man kjenner fremdeles igjen karakterene og deres holdninger. I denne filmen er det klart for bryllup. Bella står klar sammen med Charlie, og ser Edward stråle. Bryllupsfesten blir stor, og ganske så perfekt i og med at Alice har ordnet den. Så kommer den store gaven; Jacob Black. Bella og Jacob danser, og kommer plutselig til å krangle. Men ting kan ikke rettes opp før Edward og Bella må dra på bryllupsreise. De ferierer i 2 flotte uker på Esmes øy, en gave fra Carlisle. Men ferien tar brått slutt da Bella begynner å føle kvalme. Når hun ser en dultert på magen hennes starter ting å skje... Jacob vil ikke passe sånn på Bella, men han føler en desperat tvang til det. Når Bella's mage vokser og hun stadig blir svakere, er det både familiediskusjoner og varulvjakt. Det vil si, varulvene jakter.. på Cullen-familien. Bella drikker menneskeblod for å bli sterkere, hun vil gjøre alt for at hennes lille EJ (Edward Jacob) skal overleve. Hun vet ikke helt om det er en gutt eller en jente, men hun føler på seg at hun har en liten gutt inni seg. Brått føder Bella, og hun får en jente: Renesmee. Nå gjenstår det bare å se om Edward klarer å gjøre henne til en vampyr før hjertet hennes slutter å stoppe...

Jeg liker filmen kjempegodt. Foreslår også at dere som ikke har sett filmen, ser her: http://www.youtube.com/watch?v=a_zCqKTS5o0&feature=g-all-bul&context=G2033189FAAAAAAAAAAA Det er en parodi, men den er egentlig ganske lik filmen! :)

den kommer ikke ut før 14 mars, så den kommer ikke før da.

Enig me Gunn heidi, når kommer filmen, bestilte den 20.12.11. trenger svar, vil gjerne se den igjen

Jeg bestilte den 04.01.2012. Når kommer den da? Har fått det andre jeg kjøpte.

Bra film!
Gleder meg til å få den på DVD!! <3

Synes ikke denne var noe bra.

Fantastisk!

Forsikringsvilkår

Les fullstendige forsikringsvilkår

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »