One Tree Hill - Sesong 8

DVD - Nordisk omslag

One Tree Hill - Sesong 8  (DVD)
Tips en venn

Tips en venn

199 kr

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Frakt: 39 kr

Inngår i kampanje: 2 TV-serier for 299 kr
Inngår i kampanje: Sommersalg – TV-serier 3 for 2
Alt virker så lovende. Nathan starter en ny karriere. Haley venter på at Jamies lillesøster skal ankomme. Brooke og Julian inviterer alle vennene sine til et bryllup. Men mørket blander seg med lyset. Quinn og Clay kjemper for livet. En skandale sender noen i fengsel. Og en storm fører til en kamp på liv og død mot en rasende elv.
Lydformat: Dolby Digital 5.1  Bildeformat: Widescreen (1.85:1), Anamorphic 
Språk: Engelsk  Spilletid (min): 881 
Tekst: Dansk, Finsk, Norsk, Svensk  Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager 
Kategori: Drama, TV-serie  Utgivelsesdato: 2011-12-07 
Originaltittel: One Tree Hill - Season 8  Region: 2 (Europa) 
Regissør:   Alder: 15 år 
Produksjonsår: 2011     
Medvirkende: Barry Corbin, Sophia Bush, Bethany Joy Lenz, Bryan Greenberg, Chad Michael Murray, Craig Sheffer, Hilarie Burton, James Lafferty, Moira Kelly, Paul Johansson   Ekstramateriale:  
Antall anmeldelser: 7 Gjennomsnittsvurdering: 4,7
71%
29%
0%
0%
0%

fulgt serien siden 2003, da jeg var 8 år gammel, elsket den siden første start, har sett alle episodene minst 10 ganger ! absolutt verdt pengene !

Har begynt å se på den serien nå etter å ha kjøpt alle sesongene på dvd. syns serien er sinnsykt bra. men føler at serien har mistet litt av sjarmen etter at Peyton og Lucas ble borte. hvorfor forsvant de egentlig? syns det var en ganske dårlig forklaring på hvorfor de ble borte.

Verdens beste serie! Elsker det. Gråter, ler, smiler og danser med de til hver stund!

Har fulgt med på OTH siden starten. Selv om jeg savner Peyton and Lucas føler jeg at serien fortsatt leverer :D Nå gleder jeg meg bare til sesong 9 og håper at den ikke slutter på en alt for dårlig måte.
Elsker denne sesongen spesielt de siste episodene :D

Jaa! One Tree Hill er verdens BESTE serie! <3<3 døds kule sesonger! dere burde se på det! jeg har alle sesongene unntatt 8! Vil ha den! <3<3<3<3

Har fulgt denne serien fra start, og Tv Norge har jo sendt de fleste sesongene opp til flere ganger. Sesong 8 har jo nå begynt på FEM, og er kjempe glad for dette, da den ikke har kommet på DVD enda.
Vil hvertfall si til alle dere som ser på serier som: Gilmore Girls, Gossip Girl, egentlig alle "Jente serier" med drama, kjærlighet og hat, Se på One Tree Hill. Dette er en super serie! :)

Liker virkelig denne serien fine verdier kjempe bra musik..blir bedre og bedre som årene går.for følge dem i voksen livet.