ANNONSE

Mord og mysterier Boks 1 (2 disc)

DVD - Norsk omslag

79 kr Midlertidig utsolgt

-50%

Ord. pris 159 kr

Leveres av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Mordene i Badger's Drift
Freden i den tilsynelatende idylliske byen Badger's Drift brytes av det uforklarlige dødsfallet til en gammel dame, Emily Simpson. Hun blir funnet død i huset sitt like etter at hun skal ha sett noe skremmende i skogen. Hennes gode venninne Lucy Bellringer er overbevist om at Emily ikke døde en naturlig død. Hun overtaler etterforskerne Barnaby og Troy til å undersøke saken og få morderen tatt. Etterforskningen avslører en mengde uhyggelige hendelser som i lang tid har ligget begravet.

Skrevet i blod
Gerald Hadleigh, sekretær i forfattersirkelen i den fredelige landsbyen Midsomer Worthy, vil ikke invitere suksessforfatteren Max Jennings til et av sirkelens møter. Når Hadleigh neste morgen blir funnet død, brutalt ihjelslått, ønsker de andre medlemmene at de hadde hørt på ham. Barnaby og Troy oppdager at Hadleigh var litt av et mysterium. Han mangler både personnummer, slektninger og vigselsattest, selv om bryllupsfotoet står hjemme hos ham. Når så enda et lik blir funnet har de fått et dobbeltmord å løse.

Operamordet I landsbyen
Ferne Basset blir en eldre innbygger funnet druknet etter først å ha blitt brutalt overfalt. Samtidig, på teatret i Causton, viser en amatøroppsetning av "Amadeus" et vell av intriger, følelser og sladder, og gir begrepet sceneskrekk et helt nytt innhold når et mord nummer to inntreffer.

Lydformat: Stereo  Bildeformat: 4:3 (1.33:1) 
Språk: Engelsk  Spilletid (min): 306 
Tekst: Dansk, Finsk, Norsk, Svensk  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Kategori: TV-serie, Boks, Crime  Utgivelsesdato: 2011-03-30 
Originaltittel: Mord og mysterier Boks 1  Region: 2 (Europa) 
Regissør:   Alder: Fra 11 
Produksjonsår: 1997     
Medvirkende: John Nettles, Barry Jackson, Daniel Casey, Jane Wymark   Ekstramateriale:  
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Click Here

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »