ANNONSE

Miss Marple Boks 1 (2 disc)

DVD - Norsk omslag

Miss Marple Boks 1 (2 disc) (DVD)
Tips en venn

Tips en venn

59 kr Midlertidig utsolgt

-25%

Ord. pris 79 kr

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Geraldine McEwan spiller rollen som Agatha Christies skarpsindige, litt krasse og svært nysgjerrige Miss Marple. Miss Marple som fremstår som en søt, litt forvirret gammel dame, skjuler i virkeligheten en eksepsjonell oppfatningsevne om det menneskelige sinn og en sylskarp intuisjon for å løse forbrytelser. Hun har sine egne teknikker for å løse mordsakene hun plutselig befinner seg midt i: Gjennom observasjon, høflig utspørring og sin nysgjerrighet finner hun ofte svaret på mysteriene før alle andre.

Mord i prestegården
Når en av kirkevertene i Miss Marples hjemby i fortvilelse utbryter at den som tok livet av presten Protheroe ville gjort verden en tjeneste, innser ikke at han vil angre på uttalelsen. Når Protheroe blir myrdet, er listen over mistenkte lang...

4:50 fra Paddington
To tog kjører ved siden av hverandre en kort stund på et dobbeltspor. Tilfeldighetene vil ha det til at Miss Marples venninne Mrs McGillicuddy blir vitne til en mann som kveler en ukjent kvinne i det forbikjørende toget. Siden politiet ikke finner noe lik i toget, tror de at hun bare har drømt. Miss Marple tar saken.

Liket i biblioteket
Miss Marples venninne Dolly Bantry ber om hjelp når hun og mannen hennes finner en mystisk kvinne død i biblioteket deres. Når de senere får vite at en danselærerinne har forsvunnet fra hotellet hun jobbet, så virker det som offeret er identifisert. Men raskt etter dukker nok et lik opp...

Et mord annonseres
Et annonsert mord får en hel by til å syde av nysgjerrighet. Selv om alle er overbevist om at det er en spøk, så samles en folkemasse ved Letitia Blacklocks hus på det annonserte tidspunktet. Plutselig slokkes lyset og en mann skyter inn i rommet. Miss Marple, som hilser på en bekjent i byen, kan ikke motstå fristelsen til å etterforske litt på egen hånd.

Lydformat: Dolby Surround  Bildeformat: 4:3 (1.33:1) 
Språk: Engelsk  Spilletid (min): 376 
Tekst: Dansk, Finsk, Norsk, Svensk  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Kategori: TV-serie, Boks, Crime  Utgivelsesdato: 2011-03-30 
Originaltittel: Miss Marple Boks 1  Region: 2 (Europa) 
Regissør: Julian Amyes, Martyn Friend   Alder: Fra 11 
Produksjonsår: 2006     
Medvirkende: Cheryl Campbell, David Horovitch, Joan Hickson, Ian Brimble, Juliette Mole, David Beames, Paul Eddington   Ekstramateriale:  
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »