Knerten Gifter Seg

DVD - Norsk omslag

Knerten Gifter Seg (DVD)
Tips en venn

Tips en venn

79 kr

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Frakt: 39 kr

Inngår i kampanje: 3 for 199 kr
Lei
39 kr

(On Demand - Bredbåndsfilm)

Nå er Knerten tilbake! Denne gangen møter han pinnen i sitt liv. Det er duket for romantikk og spenning når Knerten og Lillebror vender tilbake til kinolerretet 24. september 2010.

Knerten treffer Karoline. En bjørkekvist av de sjeldne. Det må nemlig en uvanlig pike til for å vippe Knerten av pinnen. For som alle vet så vokser jo ikke pinner som Knerten på trær... Lillebror drømmer om en flott, rød sykkel som er bare hans. Mor utsettes for en ulykke og det viser seg at hun ikke klarer seg uten sladder om det kommende kronprinsbryllupet. Vesla og Lillebror selger vafler i et forsøk på å oppklare en forbrytelse og storebror Phillip må ta ansvar hjemme. Dessuten lærer Knerten seg å fly og Lillebror rømmer hjemmefra.

"Knerten gifter seg" er en historie som handler ganske mye om jakten på en forbryter og litt om å forelske seg for første gang. Filmen foregår i en tid der en vaffelplate koster 25 øre, mor går med forkle og oppsatt hår og far er handelsreisende i undertøy. "Knerten gifter seg" er en varm og morsom film med fantastisk animasjon i et lekent, sjarmerende og rikt univers som vil glede de små og vekke nostalgien hos de store.

Lydformat: Dolby Digital 5.1  Bildeformat: 16:9 Widescreen 
Språk: Engelsk, Norsk  Spilletid (min): 79 
Tekst: Norsk  Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager 
Kategori: Fantasy/eventyr, Barn/familie, Komedie, Norsk film  Utgivelsesdato: 2011-02-02 
Originaltittel: Knerten Gifter Seg  Region: 2 (Europa) 
Regissør: Martin Lund   Alder:  
Produksjonsår: 2010     
Medvirkende: Adrian Grønnevik Smith, Amalie Blankholm Heggemsnes, Gard Eidsvold m.fl., Jan Gunnar Røise, Per Jansen, Per Schaanning, Pernille Sørensen, Petrus Christensen, Åsleik Engmark   Ekstramateriale:  
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%