Håkon Håkonsen

DVD - Norsk omslag

Håkon Håkonsen (DVD)
Tips en venn

Tips en venn

79 kr

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Frakt: 39 kr

Inngår i kampanje: 3 filmer for 199 kr
HÅKON HÅKONSEN bygger på O.V. Falck-Ytters klassiske norske guttebok om førstereisgutten Håkon som 13 år gammel må reise hjemmefra for å tjene penger så familiegården kan reddes. Han opplever fremmede og spennende land, en brutal styrmann som viser seg å være både våpensmugler og det som verre er, nemlig sjørøver! På overfarten til Calcutta finner han en ung jente som er blindpassasjer. Dramatikken fortsetter når skuta forliser og Håkon befinner seg strandet på en øde sydhavsøy. Her er ville dyr, en skjult skatt og truende innfødte, og her begynner det egentlige eventyret for Håkon.

HÅKON HÅKONSEN er en av de største og mest påkostede norske filmene gjennom tidene. På denne DVD'en er bilde og lyd fullstendig restaurert og filmen fremstår like flott som på premieren. HÅKON HÅKONSEN ble laget i samarbeid med The Walt Disney Studios og på DVD'ens ekstramateriell kan du følge Nils Gaup og det norske filmteamet på jobb i Stillehavet, i Norge, i Spania og i England for å filme denne boka som kom ut første gang i 1862 og som siden er gitt ut på nytt hele 10 ganger.
Lydformat: Dolby Digital 5.1, DTS 5.1  Bildeformat: 16:9 Widescreen, Widescreen (2.35:1), Anamorphic 
Språk: Norsk  Spilletid (min): 91 
Tekst: Engelsk, Norsk  Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager 
Kategori: Action, Fantasy/eventyr, Barn/familie, Norsk film, Midprice: Family  Utgivelsesdato: 2006-11-08 
Originaltittel: Håkon Håkonsen  Region: 2 (Europa) 
Regissør: Nils Gaup   Alder: Fra 11 
Produksjonsår: 1990     
Medvirkende: Stian Smestad, Gabriel Byrne, Louisa Millwood-Haigh, Trond Peter Stamsø Munch, Bjørn Sundquist, Eva Von Hanno, Kjell Stormoen, Karl Sundby, Knut Walle, Harald Brenna, John Sigurd Kristensen, Geo von Krogh, Frank Krog   Ekstramateriale:

Filmen om filmen - slik ble Håkon Håkonsen til
- Trailer

 
Antall anmeldelser: 1 Gjennomsnittsvurdering: 4
0%
100%
0%
0%
0%

Husker denne godt fra barndommen, og har sett den ganske mange ganger i voksen alder. Dette er en film man ikke blir lei av :)