Green Lantern (Blu-ray)

Blu-ray - Nordisk omslag

Green Lantern (Blu-ray) (Blu-ray)
Tips en venn

Tips en venn

79 kr

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Frakt: 39 kr

Inngår i kampanje: 3 for 199 kr
I et annet univers, like fjernt som det er mystisk, opererer en elitestyrke som har eksistert i flere hundre år. De kjemper for fred og rettferdighet, korpset går under navnet Green Lantern. Soldatene har sverget sin orden intergalaktisk troskap. De er alle bærere av en ring, iboende en kraft som gir de som bærer den evnen til å skape enhver ting hjernen kan forestille seg.

Men når en ny fiende, kjent som Parallax, truer med å ødelegge maktballansen i universet, blir skjebnen til alt liv på jorda - og universet utenfor lagt i hendene på styrkens sist ankommede: Hal Jordan, det første mennesket noensinne gitt plass i Green Lantern.

Lydformat: Dolby Digital 5.1, DTS HD - Master Audio  Bildeformat: Widescreen (2.35:1), Anamorphic, HD 1080p 
Språk: Engelsk  Spilletid (min):  
Tekst: Dansk, Finsk, Norsk, Svensk  Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager 
Kategori: Action, Science Fiction, DC Comics  Utgivelsesdato: 2011-12-14 
Originaltittel: Green Lantern  Region: 2 (Europa) 
Regissør: Martin Campbell   Alder: Fra 11 
Produksjonsår: 2011     
Medvirkende: Tim Robbins, Angela Bassett, Mark Strong, Peter Sarsgaard, Ryan Reynolds, Mike Doyle, Blake Lively, Jay O. Sanders, Taika Waititi, Nick Jandl, Dylan James   Ekstramateriale:  
Antall anmeldelser: 4 Gjennomsnittsvurdering: 4
25%
50%
25%
0%
0%

God DC comic film som viser at de klarer ting like bra som Marvel. Bra effekter, historie og godt skuespill. Skikkelig scify eventyr

Kjempe bra film. Dette er for meg en sterk og god film! Jeg gir tommelen opp to ganger for denne filmen, dette er en av mange filmen jeg liker!

@Vegard@ Inkluderer Captain America et Arkham city skin? Hvordan skin da? Jeg trodde det bare var Green Lantern som fikk det. Den inkluderer Sinestro corps skin btw.

Hei, jeg vet at du skal skrive anmeldelser her, men det er noe jeg virkelig lurer på; får du med Batman Arkham City kostymet som Amerika får hvis du kjøper denne?