ANNONSE

George Gently Boks 1 (2 disc)

DVD - Norsk omslag

George Gently Boks 1 (2 disc) (DVD)
Tips en venn

Tips en venn

79 kr

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Leveres av CDON.COM

Frakt: 39 kr

Inngår i kampanje: 3 for 200 kr
Georg Gently er en politimann av den gamle skolen. Han er høyt respektert av sine kollegaer i Scotland Yard og fryktet blant Londons gangstere. Etter at hans kone blir skutt og drept av hans erkefiende nr. 1, gangsteren Joe Webster, vurderer Gently å legge karrieren på hylla. Han får hjelp av den unge politiinspektøren Bacchus, til å løse sine siste saker.

Pilotepisode
Gently vurderer å trekke seg tilbake etter mordet på sin kone, som gangsteren Webster sto bak. Da det skjer et mord til i Northumberland med koblinger til Webster, så bestemmer Gently seg for å reise dit for å hjelpe til i etterforskningen. I jakten på Webster så kommer han i kontakt med den unge politiinspektøren Bacchus som både føler glede og spenning ved å jobbe med den legendariske detektiven.

The Burning Man
Gently og Bacchus blir tilkalt til et åsted i nærheten av RAF-basen i Huxford. Det er funnet en forbrent, uidentifisert kropp hvor den eneste ledetråden er en ring hvor det er gravert "Wanda". Ringen fører dem til eieren av en kafé, som tidligere var elskerinnen til iren Rauri O'Connell. Saken fører Gently og Bacchus videre til IRAs våpensmugling.

Bomber's Moon
En mann blir funnet død i havnen i en liten havneby. Offeret viser seg å være Gunter Schmeilkel, en tysk krigspilot som var med i et fly som ble skutt ned under krigen. Gunter ble reddet og innkvartert hos en vanlig familie resten av krigen. Han var nå kommet tilbake for å besøke dem. Det blir en lykkelig gjenforening som slutter tragisk.

Lydformat:   Bildeformat:  
Språk: Engelsk  Spilletid (min): 235 
Tekst: Dansk, Finsk, Norsk, Svensk  Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager 
Kategori: TV-serie, Boks, Crime  Utgivelsesdato: 2011-03-30 
Originaltittel: George Gently Boks 1  Region: 2 (Europa) 
Regissør:   Alder: Fra 11 
Produksjonsår: 2007     
Medvirkende: Martin Shaw, Lee Ingleby, Sean Mcginley, Tony Rohr   Ekstramateriale:  
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »