Disney Klassiker 43: Min Bror Bjørnen

DVD - Norsk omslag

Disney Klassiker 43: Min Bror Bjørnen (DVD)
Tips en venn

Tips en venn

-40%

89 kr
Ord. pris 149 kr

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Frakt: 39 kr

Endelig kommer den etterlengtede Disneyklassikeren "Min Bror Bjørnen" igjen ut på DVD!

Brødres sterke bånd og menneskets bånd med naturen blir utforsket med mye spenning og humor i Disnyes nye tegnefilm Min Bror Bjørnen

En film som lærer oss om brorskap og livet som bjørn med betagende natur som bakteppe. Inspirert av en tidløs tradisjon som forvandlingshistorier er, og som finnes i mange verdenskulturer, er Min Bror Bjørnen en original historie, som foruten fantastisk animasjon, sterke følelser og humor har et fargerikt og minneverdig persongalleri, og tegner en uforglemmelig historie om mot, ære og selvoppdagelse.

Bak karakterenes norske stemmer finner vi bl.a. Nicolai Cleve Broch, fra storsuksessen "Buddy", som låner sin stemme til en bestemt ung mann ved navn Kenai, som finner seg selv i en uutholdelig situasjon når han blir forvandlet til en to meter høy grizzlybjørn. Stand-up-komikerne Sturla Berg-Johansen og Jon Schau som elgene Tral og Rusk, som bringer frem mye latter som to enfoldige elger med nese for trøbbel. Ferdinand Falsen Hiis som lille Koda, som er en sjarmerende bjørnunge på leting etter en venn som vil hjelpe ham å komme seg til Lakseelva for en familiegjenforening.

Blant de originale stemmene finner vi bl.a. Joaquin Phoenix og Michael Clarke Duncan. I tillegg til en strålende rollebestening blir filmen drevet frem av rytmene til fem nye flotte sanger fra Oscar®-vinner Phil Collins. I den norske versjonen er det velkjente Christian Ingebrigtsen som fremfører disse. Filmen åpner også med en storslått tolkning av sangen "Store ånd", som er skrevet av Phil Collins og fremført av legendariske Tina Turner i originalversjonen og Jorun Erdal i den norske versjonen.

Lydformat: Dolby Digital 5.1  Bildeformat: Widescreen (1.85:1), Anamorphic 
Språk: Dansk, Engelsk, Norsk  Spilletid (min): 87 
Tekst: Dansk, Engelsk, Norsk  Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager 
Kategori: Tegnefilm/animasjon, Barn/familie, Klassiker, Disney, Barn  Utgivelsesdato: 2012-01-11 
Originaltittel: Brother Bear  Region: 2 (Europa) 
Regissør: Aaron Blaise   Alder: 7 år 
Produksjonsår: 2004     
Medvirkende: Ferdinand Falsen Hiis, Joaquin Phoenix, Jon Schau, Michael Clarke Duncan, Nicolai Cleve Broch, Sturla Berg-Johansen   Ekstramateriale:

Kodas kass
- Spill: Finn ditt totem
- Beinpuslespill
- Bjørnelegender
- Fishing song - Helt ny sang
- Transformation - Helt ny sang
- Slettede scener
- Look Through My Eyes - Musikkvideo

 
Antall anmeldelser: 1 Gjennomsnittsvurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Utrolig bra film :D
Hørt rykter om at den kommer vinteren 2012 :D
Gleder meg!!!!!