Dinosaurenes verden (4 disc)

DVD - Norsk omslag

Dinosaurenes verden (4 disc) (DVD)
Tips en venn

Tips en venn

159 kr

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Frakt: 39 kr

Walking With Dinosaurs
"Dinosaurene Kommer Tilbake" er den første naturhistoriske dokumentar om dinosaurene. Serien har gjenskapt den 160 millioner år lange tidsepoken da disse forhistoriske kjempene regjerte vår planet, og får deg til å tro at du faktisk bivåner levende vesener i deres rette element!
Ved å kombinere klassisk naturhistorisk teknikk, moderne datateknologi og de siste arkeologiske funn har "Dinosaurene Kommer Tilbake" skapt liv rundt mystikken og spenningen om denne tidsalderen, og markerer samtidig et vendepunkt innenfor TV- og filmproduksjon.

The Ballad of Big Al
I denne første delen fortelles historien on Big Als lange kamp mot skrekkinngytende bytter og grådige rovdyr i ensom majestet. Vi følger ham gjennom oppveksten når han takler større byttedyr, og når han i kjønnsmoden alder opplever sin første parringslek. Al pådrar seg imidlertid en rekke skader og naturens krefter er ikke på hans side når en omfattende tørke setter inn.

Land of the Giants
Vår eventyrlystne zoolog tøyer grensene i forsøket på å innhente det største landdyret som noen gang har levd. Han må reise 100 millioner år tilbake i tid, til det som nå er Argentina, for å finne den 95 tonn tunge Argentinosaurusen. Mange farer må overvinnes - fra kjøttetende dinosaurer, gigantiske krokodiller til den enorme, flyvende Ornithocheirus. Og belønningen for strevet: Å oppleve det største rovdyret i historien legge ned det største byttet.

The Giant Claw
Vår fryktløse programleder har fått en stor oppgave: Han skal reise til det Mongolia som var, 75 millioner år siden. Der skal han finne skapningen som har klør på størrelse med en menneskearm. Det blir en farefull ferd gjennom et landskap hvor de mest dødelige dinosaurene holder til, blant annet Tyrannosaurus Rex' mongolske slektning Tarbosaurus. Vår helt følger sporene og står til slutt ansikt til ansikt med det mest eiendommelige vesen som noen gang har levd - Therizinosaurus - eieren av disse enorme klørne.

Lydformat: Dolby Digital 5.1  Bildeformat: 16:9 Widescreen 
Språk: Engelsk  Spilletid (min): 524 
Tekst: Dansk, Norsk, Svensk  Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager 
Kategori: Dokumentar  Utgivelsesdato: 2011-03-02 
Originaltittel: Dinosaurenes verden (4 disc)  Region: 2 (Europa) 
Regissør:   Alder: 7 år 
Produksjonsår: 2010     
Medvirkende:   Ekstramateriale:  
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%