ANNONSE

Analsex

DVD - Norsk omslag

99 kr

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Frakt: 39 kr

Som et av mange temaer i Ovidies gjennomgang av forbudte lyster, er turen kommet til den psykologiske nytelsen ved analsex. Er det bare en dominerende handling, eller finnes det en dypere nytelse for såvel mann som kvinne? Vi tar dere med på en reise gjennom sodomiens historie sammen med historikere, regissører og skuespillere, bl.a. legenden Brigitte Lahaie. Intime og illustrative opptak underbygger teorien så vi oppnår best mulig innsikt i hvordan man trygt og sikkert kan nyte en av de mest tabubelagte seksuelle handlinger.
OVIDIES EROTISKE VERDEN Franske Ovidie er en filosofistudent og feminist som utfordret den erotiske underholdningsbransjen med ambisjoner om å forandre det mannsdominerte synet på sex. Som 20-åring regisserte hun sin første film og ble den yngste regissøren av erotiske filmer i Europa. Året etter lanserte hun sitt feministiske manifest i den første av i alt åtte bøker som siden har spilt en avgjørende rolle for intellektualiseringen av bransjen.
THE FRENCH LOVER SERIES er en ny serie med inpirasjonsfilmer som utforsker erotikken fra flere synsvinkler. Serien viser hvordan man får et mer harmonisk sexliv og gir samtidig inspirasjon til å komme nærmere hverandre på en eksperimenterende måte.
Lydformat: Stereo  Bildeformat: 4:3 (1.33:1) 
Språk: Fransk  Spilletid (min): 100 
Tekst: Dansk, Finsk, Norsk, Svensk  Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager 
Kategori: Erotikk, XXX - Sex & samlevnad  Utgivelsesdato: 2011-06-22 
Originaltittel: Le Point Cul  Region: 2 (Europa) 
Regissør:   Alder: 18 år 
Produksjonsår: 2010     
Medvirkende:   Ekstramateriale:  
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

Les fullstendige forsikringsvilkår

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »