Prototype 2 Radnet Edition (Xbox 360)

Prototype 2 Radnet Edition (Xbox 360)
  • Online Game.
Tips en venn

Tips en venn

119 kr Midlertidig utsolgt

-25%

Ord. pris 159 kr

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Det har gått 14 måneder siden New York ble en sykdomsbefengt krigssone, og mannen som er ansvarlig for alt sammen, Alex Mercer, har blitt et spøkelse, en busemann som kaster en skygge over byen. Du er Sgt. James Heller, en veteransoldat som fikk livet ødelagt av Mercers utslipp av Blacklight-viruset, Hellers kone og datter ble drept i utbruddet, og han tjener nå i militærets innsats for å forhindre at viruset sprer seg utenfor NYZ. Heller melder seg stadig frivillig til de farligste, ja, nesten selvmorderske oppdragene til hjertet av byens røde sone. Han håper på å dø og ta med seg så mange Infiserte han kan i prosessen. I Hellers siste oppdrag blir hele enheten hans massakrert av en sverm Infiserte. Han er den eneste overlevende og blir stående ansikt til ansikt med den skyggeaktige, hettekledte figuren som holder øye med bakholdsangrepet fra et tak i nærheten, Alex Mercer, mannen som er ansvarlig for å ha ødelagt Hellers familie, by og liv.

Heller angriper i raseri, men kan ikke matche Mercers ferdigheter. Mercer lar seg imponere av at Heller overlevde angrepet fra de infiserte og anser ham som en potensielt verdifull person i den store planen. Han infiserer Heller med viruset og gjør ham til sin prototyp. Velkommen til NYZ, tid for å drepe skaperen din!

  • DET ER HELLER MOT MERCER! - Alex Mercer begikk en alvorlig feil da han bestemte seg for å infisere Sgt. James Heller med Blacklight-viruset. Han tenkte aldri på at Heller kunne ødelegge planene hans. PROTOTYPE 2 har en ny historie som følger spillets nye hovedperson, Sgt. James Heller. Spillere får oppleve at Heller blomstrer opp med sine nye evner til hamskifte mens de kjemper mot Mercer og dykker dypere ned i historien i spillet og avdekker en hemmelighet som vil ryste Heller.
  • UTVIKLET HAMSKIFTE - Spillere kommer til å elske å eksperimentere med Hellers nyfunne krefter og evner mens de raser gjennom NYZ og kjemper og unngår elitesoldater og kjøretøy på bakken og i luften, fager og konsumerer nøkkelmål for å få informasjon og dykke enda dypere ned i historien i spillet. Spillere vil bruke flere forskjellige hamskiftevåpen, som de nye, superskadende Tendrils, de superskarpe Claws eller Blade Arm og store og knusende Hammer og Whip Fists (for å bare nevne noen) og skape kaos for ofrene og hordene med infiserte som vandrer rundt i byens gater i en innvollsvrengende feiring av blod, gørr og lemlesting.
  • VELKOMMEN TIL NYZ! - Det New York som menneskene har lært å kjenne og elske gjennom årene eksisterer ikke lenger, nå kalles byen bare NYZ. NYZ er Radicals splitter nye visjon for et postviralt New York som åpen verden, og er nyutformet fra grunnen av for å forbedre den actionfylte spillestilen i PROTOTYPE 2, og som en mekanisme for å fortelle spillets hovedhistorie og bihistorier. Som Heller går spillere videre gjennom de tre forskjellige sonene i NYZ, fra den sterkt bevoktede, militære Grønne sonen til de konverterte flyktningleirene i den industrielle Gule sonen og helt til den Røde sonen, der viruset har overtatt byens knuste skyskrapere og befolkning fullstendig med infeksjon og livsfare rundt hvert hjørne.
  • GJØR HELLER TIL DIN PROTOTYP - I PROTOTYPE 2 kan spillere låse opp nye virusevner, oppgradere og skape unike kraftsett for Heller gjennom hele spillets hovedhistorie og bihistorier. Ved å utforske alt NYZ kan tilby i sin enorme, åpne verden, kan lure spillere snuble over Infiserte bol som er skjult over hele byen og belønnes med genetiske oppgraderinger til Heller hvis han overlever de skrekkelige tingene han finner. I tillegg kan du finne informasjon om nøkkelmål forbundet med topphemmelige militærprosjekter rundt i byen ved å få tilgang til det krypterte datanettverket til Blackwatch, Blacknet. Med Hellers unike jaktferdighet kan spillere spore opp og konsumere disse målene og få dusinvis av utbyttbare mutasjoner som man kan kombinere på forskjellige måter. Med så mange potensielle virusutlastinger kan spillere egentilpasse Heller kraftsett slik de vil, så han blir spillerens prototyp!
  • UTVIKLERENS BAKGRUNN - Radical Entertainment har nesten 20 års erfaring med utvikling av fantastiske videospill og har utgitt over 30 millioner enheter, dette er studioet bak PROTOTYPE 2. Utviklerens portefølje inneholder et bredt utvalg vellykkede spill, blant annet det originale, kritikerroste spillet med åpen verden fra 2009, PROTOTYPE, som solgte over 2 millioner kopier, det kritikerroste spillet The Incredible Hulk: Ultimate Destruction, Simpsons Hit & Run og Scarface: The World is Yours. PROTOTYPE 2 er bygd fra grunnen av med Radical Entertainments nyeste spillmotor, Titanium 2, som leverer utrolige bilder og en utrolig actionfylt, dramatisk spilleopplevelse.
Kategori: Action, Eventyr, Online game, FPS  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2012-04-24  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Product number: 3014562047  Leverandør: Radical Entertainment 
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%