Techege PoE Overvåkingssystem 4st IP-kameraer 1080 IP67

Techege PoE Overvåkingssystem 4st IP-kameraer 1080 IP67
Tips en venn

-17%

6599 kr
Anb. pris 7999 kr
fra 294 kr i mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  1-7 arbeidsdager

Selges av sumodeal

Mer fra sumodeal sumodeal er en samarbeidspartner på CDON Marketplace. Karakterene er fra kunder som har handlet hos Merchant sumodeal, og blir vurdert etter leveransetid og hvor godt produktet ble pakket.

Et komplett og avansert poE-sett for de som krever det beste. Ingen unødvendige kabler og tilkoblinger. Dette systemet fungerer via PoE (power over ethernet), det vil si at det ikke er nødvendig med strømadapter til kameraene, strøm leveres via samme Ethernet-kabel som du kobler til din eske.

Setet er enkelt å montere, og spesielt veldig stabilt, når det er koblet til kabel. Ingen forstyrrelser eller forsinkelser, uten et digitalt bilde av høyeste kvalitet opp til 100m per kamera.

PoE-boksen har en rekke funksjoner som gir deg full fleksibilitet i henhold til dine krav og omgivelser. Plug and play-funksjon - Systemet kjører umiddelbart etter parring, og optimaliserer kun kameraets kontrast og lysstyrke i henhold til dine preferanser.

1080P gir deg et krystallklart bilde, enten du velger å følge den på telefonen, flat eller ekstern skjerm, eller hvorfor ikke alle tre? Dette i sanntid og uten tidsforsinkelse.

Kameraene er utstyrt med IR-kuttfiltre og infrarøde lysdioder innebygd rundt linsen, noe som gir deg en fantastisk nattesyn og en 30m skjerm. Når lyset er svakt, starter mørket automatisk og gir deg samme dag og natt.

Å følge kameraet er nå enklere enn noensinne, ved hjelp av en jevn og gratis app som du enkelt kan laste ned til telefonen eller nettbrettet. Hold øye med stedet, uansett hvor du er i verden. Når uønsket bevegelse oppdages av kameraet, vil du bli varslet umiddelbart.

Alle kameraer er IP67-klassifiserte, noe som betyr at de tåler snø, regn, vind og tåke. Du kan være sikker på at de utfører høyde uansett vær.

Installasjon av setet har aldri vært enklere, med en intuitiv og lettforståelig meny som gir deg full kontroll over systemet, slik at du kan skreddersy operasjonen til dine preferanser.

Boksen er utstyrt med HDMI og VGA for direkte tilkobling til skjerm (for eksempel butikkmiljø).

USB-port for inkludert mus, LAN-port til ruteren og PoE-porter for hvert kamera.

En stor fordel med PoE-kameraer er at de kan kobles til nettverket ditt, enten direkte til ruteren, nettverksporten eller NVR-boksen. Det er opp til deg, boks og kamera finner hverandre uansett.

Dette settet kan utvides med andre / flere kameraer hvis ønskelig. Bare koble til dine egne behov og følg gjennom samme fantastiske app. I tillegg støtter systemet PTZ-kameraer (pan / tilt / zoom) for et enda mer avansert system, for eksempel for større bedrifter.

Støtte for harddisk opp til 4 TB, slik at du kan ta opp strømmen døgnet rundt. Systemet komprimerer innspilt materiale med H264-teknologi, noe som betyr en høyere overføringshastighet og effektiv lagring av materialer for å spare plass. Smart avspilling - lar deg hoppe over sekvenser der ingenting skjer, og i stedet hoppe til hendelser der bevegelsesdetektor er aktivert.

Systemet er onvif-kompatibelt, som muliggjør sammenkobling med produkter fra alle produsenter som støtter onvifstandarden. Dette gjør systemet helt fleksibelt, slik at du kan tilpasse systemet med valgfrie komponenter.


Pakken inneholder:

1* 4-kanals 1080 PoE NVR-boks

4* 2 MP och 1080 IP dome kameraer

4* 20m lankabel for kameraene

1* USB-mus

1* Installasjon CD

1* Brukermanual

1* Strømadapter till boksen

1* Festeskruer


Harddisk er ikke inkludert!
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 1194 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 620 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 294 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »