Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Reign SX

Til kassen

Se også

Reign SX

(0)
Skriv en anmeldelse
44000 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-10 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Zidcore AB

Denne forsterkede versjonen av Reign enduro-maskinen er laget for sjåfører som drar i bratte, grove og aggressive bakker. Den har en lengre gaffel på 170 mm og robuste komponenter som gjør den egnet til uforgivelig terreng. Den supersterke og stive ALUXX SL aluminiumsrammen har oppdatert geometri med en lengre cockpit som er designet for å optimalisere 27,5 hjulene. Det bakmonterte Maestro fjæringssystemet tilbyr 160 mm jevn, aktiv kjøring og forsterkes av den nye Advanced Forged Composite øvre vippearmen, som er lettere og sterkere enn den forrige aluminiumsdesignen. Hvis ideen din om den perfekte turen er å hamre gjennom steinete fjell og fly ned bratte bakker, er Reign SX-maskinen noe for deg.

Nedladdningsbar PDF

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.