Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Reign 29 1

Til kassen

Se også

Reign 29 1

(0)
Skriv en anmeldelse
46000 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-10 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Zidcore AB

Fra sykkelparken til helgens enduro, daglige stier til rå backcountry-eventyr, er dette 29 "dekk med full dekning klart til handling. Med et lett, sterkt og pålitelig ALUXX SL-rammesett hjelper Reign 29 deg med å erobre stigninger og ribbede bakker med mer selvtillit Designet med progressiv geometri optimalisert for 29-tommers hjul, betyr det kortere kjedestag, lengre topprør og vinkel / rørvinkler som gir deg den perfekte posisjonen til å overvinne alle typer singletrack. Den oppdaterte Maestro-fjæringen gir deg 146 mm glatt, aktiv bakhjulsdrift med en støtdemper og Advanced Forged Composite vippearm, legger til en rekke andre aggressive løypekjøringsteknikker, inkludert en pent plassert dryppstolpe og det nyeste Giant WheelSystem med Boost navavstand og slangeløse dekk, og den er klar til å gå rive når du er.

Nedladdningsbar PDF

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.