OCR, Swimrun og hinderløype

Hinderbaneløp blir mer og mer populært i hele verden. Her har vi samlet alt du trenger for å kunne ta deg gjennom de tøffeste løpene.  Les mer om hinderbaneløp her.

Du kommer til å trenge ordentlige sko med bra grep. Skal du også springe eller svømme i vann så kan du tenke på å ta et par lette sko som ikke suger til seg så mye vann og blir tunge.

Siden du kommer til å krype og klatre så er smidige klær som ikke setter seg fast  anbefalt. Kompresjonsklær tørker også raskt om du blir bløt.

En klokke kommer til å hjelpe deg med å ha kontroll på hvor raskt, hvor langt og hvilken tid du springer på. Dette er bra når du trener og konkurrerer for å ha kontroll på hvor raskt du skal springe for å ikke bli trøtt for tidlig samt for å holde rett hastighet under selve løpet.

Å få i seg noe raskt før og etter treningen kan hjelpe deg med å ikke gå tom for energi. Kosttilskudd hjelper deg også å maksimere din trening før selve løpet. Ta med deg en proteinbar i vesken for sikkerhets skyld, du finner dem under kosttilskudd.