Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Hammer Boxing Head Guard Fight
Hammer Boxing Head Guard Fight
Hammer Boxing Head Guard Fight

1 / 3

Hammer Boxing Head Guard Fight

785 kr
Hodestøtten Fight er laget av førsteklasses skinn og foret med grått kunstskinn. Bare de beste materialene har blitt brukt i produksjonen. Hodebeskyttelsen fra HAMMER BOXING er håndlaget og har derfor en perfekt passform. Det sklisikre børstede skinn
Les mer

Hodestøtten Fight er laget av førsteklasses skinn og foret med grått kunstskinn. Bare de beste materialene har blitt brukt i produksjonen. Hodebeskyttelsen fra HAMMER BOXING er håndlaget og har derfor en perfekt passform. Det sklisikre børstede skinnet på innsiden garanterer bedre passform selv i ekstreme treningssituasjoner. Hakebeskyttelsen forhindrer at beskyttelsen dras av under trening ved slag under kjeven og beskytter dessuten kjeven.

Ansiktsåpningen er designet slik at den kan justeres perfekt etter alle treningssituasjoner. Gjennom borrelåsstroppen på baksiden av hodet kan hodebeskyttelsen Fight også suppleres individuelt med boksehansker og raskt settes på og av!

Hodebeskyttelsen Fight fra HAMMER BOXING er den perfekte treningsbeskyttelsen for din boksetrening.

TEKNISKE DETALJER

Materiale Bokhvete skinn
Vekt 0,5 kg
Dimensjon størrelse S 50-53 cm
Dimensjon størrelse M 54-55 cm
Dimensjon størrelse L 56-58 cm
Upptäck mer inom Sport
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .