Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Elektrisk Speedbug 1000W, ATV
Elektrisk Speedbug 1000W, ATV
Elektrisk Speedbug 1000W, ATV
Elektrisk Speedbug 1000W, ATV
Elektrisk Speedbug 1000W, ATV
Elektrisk Speedbug 1000W, ATV
Elektrisk Speedbug 1000W, ATV
Elektrisk Speedbug 1000W, ATV

1 / 8

Elektrisk Speedbug 1000W, ATV

6995 kr
Mini ATV Electric SPEEDBUG er vår siste modell i den stadig mer populære serien med elektriske leketøybiler for mindre sjåfører, og er en Mini ATV som passer godt for tøffere barn som leter etter en litt større modell med ytelse og funksjoner som lig
Les mer

Mini ATV Electric

SPEEDBUG er vår siste modell i den stadig mer populære serien med elektriske leketøybiler for mindre sjåfører, og er en Mini ATV som passer godt for tøffere barn som leter etter en litt større modell med ytelse og funksjoner som ligner på de bensindrevne alternativene .

HASTIGHET

SPEEDBUG har hastighetsegenskaper som er mer enn nok, maksimal hastighet er hele 26 km / t. Toppfarten kan imidlertid justeres ned for de litt yngre og uerfarne nybegynnerne.

LADING

Du kan enkelt lade SPEEDBUG med den medfølgende laderen. En ladning er nok i ca. 45 min kontinuerlig kjøring, noe som tilsvarer ca. 19 km kjøring.

BREMSER

Med skivebremser både foran og bak reduseres hastigheten effektivt og sikkert. Den er utstyrt med overdådige bremsedetaljer som normalt bare finnes på mye større og dyrere biler. Putene kan enkelt byttes ut når de er ferdige.

MOTOR

SPEEDBUG er utstyrt med en kraftig elektrisk motor med full 1000 Watt effekt, noe som betyr at den viser bensineffektlignende ytelse. I tillegg er det veldig stille, miljøvennlig og at du unngår problemene du noen ganger kan ha med en bensindrevet modell.

RAMME

Rammen i høyfast stål er malt i en fin matchende farge som passer godt sammen med resten av delene på mini ATV.

STØTDEMPER

Utstyrt med justerbare dempere både foran og bak, er det alle muligheter for å justere dempingen etter førerens vekt og kjørestil. Du kan enkelt justere dempingen selv med en kroknøkkel.

DESIGN

Vi har lagt ekstra vekt på utformingen av denne modellen slik at den virkelig blir tøff og tiltrekker seg oppmerksomhet. Modellen er tilgjengelig i hvitt og svart design som skiller seg ut hjemme i nabolaget.

DIMENSJONER

SPEEDBUG har en setehøyde på 55 cm og førerens maksimale vekt er opptil 65 kg. Til tross for de store dimensjonene er SPEEDBUG en kompakt og veldig håndterbar maskin.

DEKK

Vi har utstyrt SPEEDBUG med lett å styre 6 ”hjul for å gjøre kjøringen både morsommere og enklere. Det grove mønsteret gjør det enkelt å håndtere og passer til de mindre sjåførene, da det bare trengs litt kraft for å manøvrere kjøretøyet.

VEKT

Ettersom SPEEDBUG bare veier 42 kg med et batteri, vil det være veldig enkelt å ta med seg ettersom det lett kan passe i en stasjonsvogn. Den lave vekten gjør det også enkelt å håndtere under kjøring.

Setehøyde: 34 cm (fra fotstøtte).

Dokument

Manual

Upptäck mer inom Sport
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .