Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Concept 2 Modell E PM5

Til kassen

Se også

Concept 2 Modell E PM5

(0)
Skriv en anmeldelse

Black Friday

-10%
Concept 2 Modell E PM5
Concept 2 Modell E PM5
Concept 2 Modell E PM5
Concept 2 Modell E PM5
Concept 2 Modell E PM5
13491 kr
Anbefalt pris: 14990 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    15-20 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Zidcore AB

Inngår i kampanjen :

Black Friday Black Friday - Leker

Concept 2 modell E er på alle måter svært lik modell D, men en avgjørende forskjell er at setehøyden er 51 cm på modell E sammenlignet med 36 cm på modell D. Høyere setehøyde gjør det enklere å reise seg fra romaskinen og sette seg på den. Under rehabilitering er derfor modell E et bedre valg.

Med luftmotstand bygges motstanden kontinuerlig opp etter hvert som du kommer opp i drastyrke under treningsøkten. Det gir en svært skånsom robevegelse. Høyde til setet 51 cm.

Monitoren PM5 oppgir nøyaktig data for treningsøkten og presenterer en stor mengde ulike data på skjermen som du også kan lagre på en UBS minnebrikke. Treningsdataen er godt synlig takket være bakgrunnsbelysningen. Justerbar monitorarm.

Det ergonomiske rohåndtaket gir bra feste og sørger for en bra rostilling. Glideskinnen setet glir på er velbalansert og solid.

Det anbefales at brukerne oppdaterer mykvaren til siste versjon. Her finnes trinn for trinn-instruksjoner på engelsk om hvordan man går frem: http://www.concept2.com/service/software/concept2-utility

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.