Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Anthem 29 2

Til kassen

Se også

Anthem 29 2

(0)
Skriv en anmeldelse
Anthem 29 2
Anthem 29 2
Anthem 29 2
Anthem 29 2
Anthem 29 2
25000 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    15-20 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Zidcore AB

Med en ALUXX SL-ramme i aluminium som er designet med 90 mm fjæring bak og 100 mm fremover, er denne glatte 29"-däckare en mester i å erobre teknisk XC-terreng. Den er optimalisert for hjul med større diameter med et oppdatert Maestro fjæringssystem konfigurert for en strammere bakre trekant. Den progressive rammegeometrien gjør den raskere og jevnere i opp- og nedstigninger. En støtdemper gir en jevn følelse med forbedret pedaleffektivitet, og den avanserte smidde kompositt øvre vippearmen er lettere og sterkere enn aluminium. Et lett Giant WheelSystem med Boost-teknologi leveres med rørløse dekk som allerede er installert, noe som gjør det enkelt å oppleve økt effektivitet og kontroll på teknisk terreng.

Nedladdningsbar PDF

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.