Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Wonder Core Trimball antibrist 55 cm oransje WOC025

Til kassen

Se også

Wonder Core Trimball antibrist 55 cm oransje WOC025

(0)
Skriv en anmeldelse
Wonder Core Trimball antibrist 55 cm oransje WOC025
Wonder Core Trimball antibrist 55 cm oransje WOC025
379 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

Wonder Core trimballen er ideell for sit-ups, ryggøvelser og generell fitness trening. Den er også egnet for å øke stabiliteten til kroppen, utføre ulike aerobic og fysioterapi øvelser. Ballen har en diameter på 55 cm og er derfor perfekt for en lengde på 145 cm til 165 cm.
  • Farge: oransje
  • Materiale: gummi
  • Diameter: 55 cm
  • Antibrist og sklisikker
  • Håndpumpe følger med
  • SKU:422599
  • EAN:8719128644752

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.