Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

WalkingPad A1 - Verdens minste tredemølle
WalkingPad A1 - Verdens minste tredemølle
WalkingPad A1 - Verdens minste tredemølle
WalkingPad A1 - Verdens minste tredemølle
WalkingPad A1 - Verdens minste tredemølle

1 / 5

WalkingPad A1 - Verdens minste tredemølle

4989 kr

-38%

Rek pris. 7990 kr
WalkingPad A1 gjør deg opptil 87% mer energisk på kun 1 uke. Utover dette er det 46% mindre sjanse for hjerte svikt og du kan bli opptil 66% mer produktiv. Kunne du tenkt deg å gå på verdens minste tredemølle mens du arbeider eller ser på favoritt p
Les mer
WalkingPad A1 gjør deg opptil 87% mer energisk på kun 1 uke. Utover dette er det 46% mindre sjanse for hjerte svikt og du kan bli opptil 66% mer produktiv.


Kunne du tenkt deg å gå på verdens minste tredemølle mens du arbeider eller ser på favoritt programmet ditt? Med WalkingPad er dette mulig og interessen for dette produktet har tatt helt av. 

 

Reddot Design Award 2019

 

 

 

 

 

Dette er en fantastisk innovasjon 

I 1985, Japan, ble den første laptopen laget, T1100 produsert av Toshiba. Fra den dagen har datamaskiner blitt komprimert og blitt bærbare. I dag, blir tynne notebooks bredt brukt. I 2018, ble KingSmith WalkingPad lansert.

Siden da, har de store tredemøllene blitt komprimert til tynne og lette "pads". De kan også bli brettet, og enkelt tas med til stua, soverom, kontor og bli brukt når som helst, hvor som helst. I brettet tilstand, er WalkingPad utrolig liten, faktisk så lite som en kvadratmeter, tilsvarende et brettet teppe. 

NAV's fraværsstatistikk viser at den vanligste årsaken til legemeldt sykefravær er muskel- og skjelettplager. Etter kun 1 ukes bruk av viste rapporten at smerter i rygg og nakke var senket med 54%. 

 

Verdens første sammenleggbare tredemølle

Som vinner av Reddot Design Award 2019 kan du være sikker på at WalkingPad er den beste i sin klasse. En sammenleggbar tredemølle perfekt på kontoret eller i stua. Hold blodsirkulasjonen og forbrenn kalorier, samtidig som du ser på favoritt programmet, eller gjør kontorarbeid. Med en fart opptil 6km/t får du skikkelig blodsirkulasjon. 

 

Spesifikasjoner

  • Minimums fart: 0.5km/t
  • Toppfart: 6km/t
  • Stillegående 
  • Produsent: KingSmith
  • Vekt uten emballasje: 28kg
  • Vekt med emballasje: 31kg
  • Maksbelastning: 100kg
  • Dimensjoner under bruk: 1432 x 547 x 129mm
  • Dimensjoner sammenlagt: 822 * 547 * 129mm

 

Innhold i pakken

1 x WalkingPad A1
1 x lader + adapter
1 x Fjernkontroll med batteri
1 x Brukermanual


Mer informasjon - 

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .