Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Vattert skidress med avtagbar hette
Vattert skidress med avtagbar hette
Vattert skidress med avtagbar hette

1 / 3

Vattert skidress med avtagbar hette

899 kr
Herlig vattert skidress med vind- og vannavvisende ytterstoff, WP 5000 etter tre vasker. Avtagbar hette med skjerm og innfelt strikk i forkanten. Hetten er regulerbar med borrelås på kronen for beste passform. Myk, børstet polyester på innsiden av kr
Les mer
Herlig vattert skidress med vind- og vannavvisende ytterstoff, WP 5000 etter tre vasker. Avtagbar hette med skjerm og innfelt strikk i forkanten. Hetten er regulerbar med borrelås på kronen for beste passform. Myk, børstet polyester på innsiden av krage og hals. Dressen lukkes med glidelås som har beskyttelse ved halsen og vindstolpe over glidelåsen med borrelåslukking. En trykknapp øverst. Regulerbar vidde i ermekantene med borrelås. Skjult trikot i ermekantene. Regulerbar midjevidde med innvendig knappestrikk. To lommer nederst med lommeklaff og trykknapper. En brystlomme og en lomme på venstre erme, begge med vanntette glidelåser. Snølås i benkantene. Regulerbar vidde i benkantene med borrelåsspensler. Refleksdetaljer rundt og på hetten.

Produktet er impregnert med Rudolf Bionic Finish Eco, en vannavvisende behandling som er mer miljøvennlig og uten tilsatte perfluorerte stoffer (PFC). Dette betyr at du kanskje må gjenaktivere impregneringen om du oppdager at vannet på overflaten slutter å perle seg. Dette gjør du ved å tilsette varme på lav temperatur, f.eks. ved stryking eller tørketromling. Ved behov kan også et impregneringspreparat brukes.

• Ytterstoff: 100% Polyamid
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .