Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

TITAN LIFE Treadmill T90 Pro
TITAN LIFE Treadmill T90 Pro
TITAN LIFE Treadmill T90 Pro
TITAN LIFE Treadmill T90 Pro
TITAN LIFE Treadmill T90 Pro

1 / 5

TITAN LIFE Treadmill T90 Pro

31350 kr

-5%

Rek pris. 33000 kr
TITAN LIFE T90 Pro Løpebåndet som vi anbefaler for bedriftsmarkedet, men også for mosjonisten som krever det beste. Perfekt for bedriftens treningsstudio, sameiet eller hotellets treningsstudio. Tredemølle er utstyrt med en kraftig vekselstrømsmotor
Les mer

TITAN LIFE T90 Pro Løpebåndet som vi anbefaler for bedriftsmarkedet, men også for mosjonisten som krever det beste. Perfekt for bedriftens treningsstudio, sameiet eller hotellets treningsstudio. Tredemølle er utstyrt med en kraftig vekselstrømsmotor på 3 hk. LED-skjermen viser program, avstand, tid, hastighet, kalorier, puls og stigning.

TITAN LIFE T90 er en komplett kommersiell tredemølle med en bredde på hele 54 cm i løpeflaten som minsker faren for at du tråkker utenfor tredemøllen. Det gir deg både sikkerhet og behagelig komfort når du trener.

  • Maksimal brukervekt 180 kg.
  • Motor: 3,0 hk vekselstrømsmotor.
  • Bluetooth

Motorinformasjon: AC-motoren er en mer pålitelig og sterkere motor enn DC-motoren, som ellers er veldig vanlig i tredemøller.

Dokument

Manual (SE)

Manual (NO)

Manual

Manual

Husk at maskinen aldri står helt stille under bruk, noe som betyr at gulvet kan bli skadet selv om treningsapparatet har "føtter". Mange svetter og søler vann under treningsøktene, noe som kan skade gulvet hvis det er følsomt for fuktighet. Treningsmaskinen kan være følsom for statisk elektrisitet, som en underlagsmatte beskytter godt mot.

Vi hos Treningsmaskiner.comanbefaler derfor alle våre kunder å ha en eller annen form for gulvbeskyttelse under maskinen.

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .