Tilbake til start
Titan LIFE Rower R34, Roddmaskin

1 / 1

Titan LIFE Rower R34, Roddmaskin

(4 anmeldelser)
2 490 kr
Denne romaskinen har nøyaktig de nødvendige funksjonene som enhver idrettsutøver trenger, enten du er nybegynner eller en erfaren roer. Med et tydelig display holder du oversikt over hvordan treningen går, og takket være det komfortable setet og peda
Les mer
Denne romaskinen har nøyaktig de nødvendige funksjonene som enhver idrettsutøver trenger, enten du er nybegynner eller en erfaren roer. Med et tydelig display holder du oversikt over hvordan treningen går, og takket være det komfortable setet og pedalene med spennene, kan du utfordre og presse deg selv helt. Treningsmaskinen har 8 forskjellige intensitetsnivåer og vil gjøre det enkelt for deg å oppnå gode resultater. Romaskinen er ikke bare stilig og effektiv - den er også praktisk og kan brettes opp for å spare plass, den er derfor utmerket å ha hjemme. Med sitt 2,5 kg svinghjul og en totalvekt på 21,2 kg (montert) er dette et must for alle treningsfans. Dokument Manual (SE) Manual (NO/DK)
B

BjV

For et år siden

Nylig kjøpt, og allerede godt i gang med treningene. Enkle funksjoner. God balanse og roopplevelse. Sitter fint én til to timer uten pause på denne.

Ja, jeg anbefaler denne varen

J

Jenny F

For et år siden

Veldig kjekk romaskin. Forholdsvis enkel å skru sammen (hvis du leser bruksanvisning ). Enkel å flytte på. Stillegående.

Ja, jeg anbefaler denne varen

V

Veronica

For 7 måneder siden

Er veldig fornøyd. Den var enkel å sette sammen, virker som den skal og tar liten plass.

M

Morten

For et år siden

Fungerer hensiktsmessig. Mindre fornøyd med kundeservice og levering.