Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

TITAN LIFE BIKE B80 PRO

-31%
8999 kr
Anbefalt pris: 12999 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    2-5 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av LivingSport

Overvåk produktets pris

En gjennomført mosjonssykkel i stilrent design. En kvalitet som tidligere ikke er sett i dette segmentet. B80 Pro kan kobles opp til Zwift treningsplattform med tilgang til mer enn 120 forskjellige treningsruter.

Vi anbefaler denne mosjonssykkelen til alle som ønsker det beste kvalitetsutstyret, uansett om behovet er til maksimal treningsutvikling eller for rehabiliteringstrening.

Sadel i alluminium og sterke vinylstyr som kan justeres trinnløst i en nøyaktig målt stilling gir en optimal kjørestilling uansett høyde. Samtidig er sadelkonstruksjonen utført i alluminium som garanterer null rust.

Den store pedalarmen er montert på en sveiv med et kraftig 4-punktssystem som sikrer at vektoverføringen skjer direkte, og samtidig sikrer en veldig stor belastningsevne. 

Den lave inngangen er bevisst designet med tanke på at sykkelen kan brukes av mennesker som skal trene for rehabilitering og eventuelt har vansker med å tre opp på en vanlig treningssykkel.

Med friksjonsfri magnetbelastningssystem oppnås det beste tråkket som føles både lett og glidende. Dette fører til en realistisk sykkelopplevelse.

Motstanden justeres enkelt og raskt i nivåer fra 1-32. Pulsen kan måles trådløst, og sammen med Wattmålig og tråkkfrekvens har du alle viktige treningsdata til rådighet for å kunne optimalisere maksimalt på din trening eller sikre en overvåkning av et eventuelt rehabiliteringsforløp.

Med innebygd Bluetooth og tilkobling til Zwift treningsplattform er det mulig å sykle alle de klassiske turene samt rekke nye sykkelruter. Det kan gjøres alene eller sammen med andre ivrige mosjonister. Med en direkte integrasjon mellom Zwift og B80 Pro bike blir belastningen automasik justert iht. de omgivelsene du visuelt sykler i.

Vis flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .