Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Theragun Massager Waveroller

(0)
Skriv en anmeldelse
Theragun Massager Waveroller
Theragun Massager Waveroller
1799 kr
Frakt fra 49 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    2-5 Arbeidsdager
    Frakt fra 49 kr
  • Selges og sendes av LivingSport

Overvåk produktets pris

Theragun Wave Roller er utviklet for å gi den mest kraftfulle og effektive vibrasjonsmassasjen. Denne Wave rolleren er koblet til Bluetooth® med fem forskjellige intensiteter, og instilling av egne programmer for oppvarming og restitusjon som styres via din enhet og ved bruk av vår Theragun app.

Innovativt bølgedesign.

Assymmetriske bølger i et riflet design som dekker hele produktets overflate, fører til den beste strukturen for å kunne gi et riktig trykk på de forskjellige områdene av kroppen. Uansett om det er dybdegående massasje av hofteområdet, lett massasje av rygg eller uttøying, vil det oppnås avspenning av muskulaturen.

Utviklingen av Theragun Wave roller har skjedd på bakgrunn av en kombinasjon av de terapeutiske fordelene som fremkommer av massasje og restitusjon med en allminnelig foam roller. Viten om vibrasjonsterapi, utvikling av overflatematerialer, og ikke minst innbyggingen av Bluetooth® og app tilgjengelig, gjør det mulig å gjennomføre et individuelt tilpasset massasjeforløp. Wave Roller kan med fordel anvendes til å akselerere oppvarming, restitusjon, øke blodsirkulasjon, forbedre mobilitet og frigjøre muskelspenninger. Last ned Theragun app som stadig oppdateres med brukerrettede massasjerutiner.

Funksjoner:

5 hastigheter. Stilles inn via den trådløse enheten på appen eller direkte på produktet

Bluetooth® tilkobling til appen "Theragun" for kontroll av hastighet og individuelle massasjerutiner

Indikator for strømbruk

30 cm lengde. Designet til anvendelse på alle kroppsformer

Hypo-allergenic EVA High-density skum

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.