Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Sprint Lite Walking Mat, Gåband

1 / 1

Sprint Lite Walking Mat, Gåband

14370 kr

-10%

Rek pris. 15995 kr
FitNord Sprint Lite Walking Mat er en kraftig og kompakt enhet for å aktivere kroppen hjemme og på kontoret! Å gå er en fin måte å opprettholde og forbedre kondisjon og helse på. FitNord Sprint Lite turmat gir deg muligheten til å gå hvor som helst o
Les mer

FitNord Sprint Lite Walking Mat er en kraftig og kompakt enhet for å aktivere kroppen hjemme og på kontoret!

Å gå er en fin måte å opprettholde og forbedre kondisjon og helse på. FitNord Sprint Lite turmat gir deg muligheten til å gå hvor som helst og når som helst - selv når du jobber. Enheten har en bred og sikker gangplattform og en høy rotasjonsmotor. Funksjonene styres praktisk med fjernkontrollen og det store LED-displayet viser tydelig treningsinformasjon. FitNord Sprint Lite, som passer på en liten plass og er lett å lagre, er egnet for både lett og rask gange. Sprint Lite fungerer også bra under et elektrisk skrivebord!

FitNord Sprint Lite-slitebanen er forsterket av en 1,25 hk DC-motor med en topp på 2 hk. Med fjernkontrollen kan du kontrollere ganghastigheten fra 0,5 til 6 km / t.

FitNord Sprint Lite-matten tar liten lagringsplass. Løpebåndet kan enkelt flyttes til ønsket sted ved hjelp av transporthjulene på bunnen, og Sprint Lite kan til og med skyves under sengen for lagring.

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .