Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Sissel Myofasciell Massasjerulle 40 cm blå SIS-162.082

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
Sissel Myofasciell Massasjerulle 40 cm blå SIS-162.082
Sissel Myofasciell Massasjerulle 40 cm blå SIS-162.082
571 kr
Fri frakt
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  6-10 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Sissel myofasciell massasjerulle er ideell for målrettet frigjøring og avslapning av muskler og bevegelser. Den er designet for forbedring av muskelfunksjon, regenerering og fleksibilitet og forebygging av muskelsår. Den myofascielle massasjerullen virker på nakke, skuldre, øvre arm og ryggmuskulatur, hofte- og leggmuskler og lår. Den er ideell til bruk innen sport, fysioterapi og osteopati. Massasjerullen er laget av resirkulerbar, luktfri EPP og har formfasthet. Den har en anatomisk optimalisert størrelse for ekstra komfort og en ergonomisk utsparing for sikker bruk og riktig trening.
 • Farge: blå
 • Materiale: utvidet polypropylen (EPP)
 • Mål: 15 x 40 cm (Diameter x L)
 • Formfast, robust, lett å bruke
 • Anatomisk optimalisert størrelse - for ekstra komfort, justert til hofte-/ skulderbredde
 • Med ergonomisk fordypning for sikker bruk og riktig trening
 • Anvendelsesområder: Massasje av nakke, skuldre, overarm og ryggmuskulatur, hofte- og leggmuskler, lår
 • SKU:419239
 • EAN:4250694712352

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.