Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

ROPES Bungee Duo Trainer, Medium

Til kassen

Se også

ROPES Bungee Duo Trainer, Medium

(0)
Skriv en anmeldelse
ROPES Bungee Duo Trainer, Medium
ROPES Bungee Duo Trainer, Medium
ROPES Bungee Duo Trainer, Medium
ROPES Bungee Duo Trainer, Medium
ROPES Bungee Duo Trainer, Medium
1443 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    4-5 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Bungee Duo Trainer er perfekt for å trene styrke, utholdenhet, balanse og fart. Den er spesielt egnet til partrening og gruppetrening, men er også egnet til individuell trening. Bruk en partner som anker eller fest den til en stolpe, et tre eller en dør ved hjelp av Doorbag og start treningen. Light passer best til rehab, barn og de som ønsker lettere motstand. Medium egner seg best til moderat trente voksne og ungdommer. Hard passer best for trente voksne og idrettsutøvere på høyt nivå. Strikken er 220 cm lang pluss håndtak.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.