Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Quad 150cc, ATV
Quad 150cc, ATV
Quad 150cc, ATV
Quad 150cc, ATV

1 / 4

Quad 150cc, ATV

15995 kr
ATV X-pro Quad 150cc En veldig populær sports-quad til en bra pris! Vår ATV X-Pro Quad 150cc gir virkelig god ytelse med et pent design. Understellet er stabilt med en sportslig karakter, og med den stive bakaksen er det lett å kontrollere i kurvene.
Les mer

ATV X-pro Quad 150cc

En veldig populær sports-quad til en bra pris!

Vår ATV X-Pro Quad 150cc gir virkelig god ytelse med et pent design. Understellet er stabilt med en sportslig karakter, og med den stive bakaksen er det lett å kontrollere i kurvene.

ATV X-Pro Quad anbefales fra ca 10-12 år og oppover. Maskinen er utrolig enkel å kjøre med skikkelig god veigrep! Fordi gassen er justerbar, kan selv de som er nybegynnere kjøre den med stor sikkerhet.

Denne ATV-en er en perfekt underholdningsmaskin om sommeren og vinteren, den tåler tøffe forhold og vil gi hele familien mye moro til en lav pris.

Motor og girkasse

Den pålitelige 4-taktsmotoren tar deg lett på tøffe underlag. Motoren har både elektrisk og kickstart. Med den fullautomatiske stasjonen er den bare for å akselerere og bremse.

Hjul og bremser

Stabile hjul med solide grovmønstrede dekk som sørger for at du får maksimalt grep selv på løse underlag. For å gi deg en mest mulig effektiv bremseeffekt, har vi utstyrt ATV X-Pro Quad med en trommelbrems foran og en hydraulisk skivebrems bak.

Ramme og chassis

Slitesterkt chassis og slitesterk støtfanger som sørger for at både deg og maskinen er beskyttet mot eksterne støt. For å øke maskinens holdbarhet har ATV X-Pro Quad spoleplater både under motoren og bakakselen som sørger for at steiner og røtter ikke kan skade maskinen. Med justerbar fjærbelastning foran og bak gir dette deg muligheten til å få den perfekte dempingen for kroppsvekten din. Ha det gøy med ATV når du vil om dagen, med økt frontlys og baklys kan du kjøre i mørket med god sikt og sikt.

Annet

Ikke glem å kjøpe for olje! ATV-en leveres med en transportolje som må skiftes etter en kort innkjøring. La motoren gå på tomgang slik at oljen kan arbeide rundt motoren. La deretter motoren avkjøles og bytt olje til ny. VIKTIG at oljen er beregnet for våtkobling (motorsykkelolje).

Det tar litt under 1 liter når du bytter olje. Den nøyaktige mengden olje finner du i den medfølgende håndboken.

Upptäck mer inom Sport Sykling Sykler
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .